Stjernernes walk-in-closets
SPONSORERET indhold

Stjernernes walk-in-closets

Af:: Ulrik Lerche
22. dec. 2009 | Livsstil | ALT for damerne

Eva Longoria bor i Hollywood Hills og fik indrettet sit walk-in-closet med hjælp fra bolig- og modestylisten Robert Verdi. Her finder du hendes mere end 50 par jeans hængende i nydelig orden (Eva eeelsker jeans). Hendes sko er i øvrigt placeret på Ikea-hylder, så det behøver åbenbart ikke koste en bondegård at indrette sig som en VIP.


Mariah Careys walk-in-closet.

Mariah Carey har et kæmpe walk-in-closet i sin lejlighed på Manhattan i NYC, som hun har fået indrettet i samarbejde med boligstylisten Mario Buatta. Her er der plads til nogle af hendes sko (mere end 1000 par) og tøj, der selvfølgelig er lagt i farvekoordineret orden. Klik videre her for at se et billede fra hendes garderobe.

Hotelarvingen Nicky Hilton i sit walk-in-closet, hvor hun bl.a. opbevarer sine 200 håndtasker. Alt - lige fra tøj til sko - er organiseret i designerkategorier, så Chanel har sit eget område, Christian Louboutin har sit, osv.

Talentdommeren og koreografen i sit walk-in-closet i sit hjem i San Fernando valley. Alt derinde - lige fra tøj til accessories -har fået et nummer, så hun let kan pakke. Det, du finder mest af i hendes 'skab' i øvrigt, er superhøje hæle.