Orgasmeguide
SPONSORERET indhold

4 veje til bedre og kraftigere orgasmer

Vaner kan i mange henseender være en god ting. Det hjælper os til at spare tid og kræfter på daglige gøremål. Bare ikke helt, når det gælder dit sexliv. For hvis du vænner dig til, at du skal opnå klimaks på én bestemt måde, begrænser du dig selv.

Af:: Mi Skjold Brix Foto: Alamy
19. jul. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Udforsk i stedet mulighederne og vær bevidst om din egen krop. Med disse tip kan du åbne døren til bedre og vildere orgasmer.

1 Træk vejret ind – og pust ud
Det kan godt være, at ordet tantrasex virker afskrækkende eller langhåret på nogen, men grundstenen – bevidst vejrtrækning – kan faktisk øge din nydelse.

- Du kan bruge din vejrtrækning til at kanalisere din seksuelle energi, siger sexolog Yvonne Fulbright til Health.com.

Par, der trækket vejret synkront, kan bremse trangen til klimaks og bygge endnu mere op til orgasmen, og det kan intensivere den.

Desuden er det en god idé at huske at trække vejret, når du er ved at komme, hvilket mange kvinder har en tendens til at lade være med. Men ifølge Barbara Carrellas, forfatter af "Urban Tantra: Sacred Sex for the Twenty First Century", skaber det end større nydelse, hvis du trækker vejret dybt og puster helt ud.

- Øv dig, når du er alene, opfordrer hun på Women's Health.

2 Hold igen
Når du bliver ophidset, fortæller dine nerver din hjerne, at det er tid til at øge blodtilførslen til kønsdelene og brysterne. Det resulterer i, at de svulmer og bliver mere følsomme overfor berøring, hvilket yderligere resulterer i, at nerverne igen sender signaler om at øge blodtilførslen. Det bliver skruen uden ende af nydelse, forklarer Barry Komisaruk, Ph.D. og adjunkt og psykologiprofessor på Rutgers University and medforfatter af "Orgasm Answer Guide" til Women's Health.

Den gennemsnitlige kvinde kræver 10 til 20 minuters rytmisk manuel eller oral stimulering for at komme. Men ifølge Ian Kerner, Ph.D. og forfatter af "She Comes First", så har mange kvinder for travlt med at nå klimaks, inden de overhovedet er ordentlig "varmet op", fordi de er for optagede af, at det ikke må tage for lang tid. Men det er en skam.

- At se en kvinde ophidset booster mandens testosteronniveau, og det tænder ham ydeligere, siger han til Women's Health.

Så læn dig tilbage og slap af. Nyd det. Og følg næste råd. Så får han endnu mere ud af det.

3 Giv lyd
Måske har du selv prøvet at ligge og vende og dreje dig, fordi overboen havde højlydt sex. Akavet, at være ufrivilligt vidne til. Men istedet for at ligge og drømme om at kunne trykke på en muteknap, så vær i stedet glad på deres vegne.

For sex bør ikke kun være et spørgsmål om fysisk stimulering. I får nemlig en ekstra dimension ud af at sætte lyd på.

Indenfor tantrasex snakker man om, at kroppen har syv forskellige energicentre, som hver bliver stimuleret af lyde. Så ud over, at du med din stønnen kan signalere, at din partners tricks i sengen virker, så er det altså også en måde at øge nydelsen yderligere.


4 Knib, knib, knib
Du har sikkert fået tudet ørene fulde af det før, men lav knibeøvelser!

Også, mens I har sex faktisk. Det er både rart for ham, men det gavner også din nydelse. Gør det i en sløv rytme, når samlejet bliver mere intenst. Det kan skubbe dig tættere på klimaks og resultere i en længere og mere kraftfuld orgasme, skriver Women's Health.

Du skal have fat i samme muskel, som du bruger, hvis du vil stoppe med at tisse.

LÆS OGSÅ: Den ultimative orgasmeguide