Makeupartist Marie Thomsen tipper om den bedste skønhed på budget.
SPONSORERET indhold

Makeupartist: Jeg er ligeglad med, at det ikke er et dyrt navn, der står på produktet, når resultatet er så godt som i dette tilfælde

Marie Thomsen deler sine bedste skønhedstips på budget.

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Privat
30. okt. 2015 | Livsstil

Det er langt fra første gang, vi udfritter makeupartist Marie Thomsen om hendes bedste skønhedstip. Tidligere har hun afsløret for os, hvor det kan betale sig at købe billigere skønhedsprodukter frem for dyre. Denne gang har vi spurgt hende, præcis hvilke budgetvenlige skønhedsprodukter hun selv bruger. Til daglig svinger Maybellines key makeupartist penslerne i både modemagasiner og store kampagner, så vi er sikre på, hun har et par fifs i ærmet. Læs hendes svar her.

LÆS OGSÅ: Slip af med appelsinhud: Sådan tørbørster du din krop trin-for-trin

- Weleda Skin Food er et lille økologisk, holistisk og budgetvenligt mirakel. En super nærende creme, som jeg bruger som ansigtscreme både til mig selv og modeller, som trænger til ekstra pleje og strålende glød. Udover at fungerer som ansigtscreme, er den så plejende og nærende, at den også virker som en all round problemløser til f.eks. tørre knæ, neglebånd, fødder og tørhedspletter.

Skin Food fra Weleda, 105 kr. hos Helsebixen.dk

 

- Maybelline Master Smoky Eyeshadow Pencil er den nemmeste vej til et smokey eye med lidt kant. Man tegner med blyanten rundt om øjet, ind mellem vipperne, evt. på den våde kant og toner derefter farven ud med en blød pensel eller fingrene. Personligt bruger jeg ofte farven Smoky Eyes Chocolate for af få en diskret indramning af øjnene til dagligdagsbrug. Til aftenbrug ligger jeg blot mere på for et mere intenst look. Generelt laver Maybelline nogle ekstremt gode og holdbare kohl liners. Jeg ligeglad med, om der står et dyrt navn på produktet, når resultatet er så godt som i dette tilfælde.

Eyeshadoe Pencil Smoky Eyes fra Maybelline, 70 kr. hos Matas.dk

LÆS OGSÅ: Hudlægens bedste råd: Kom pigmentpletterne til livs

- L'Oréals Lumi Magique-concealer-pen er fast inventar i mit arbejdskit og privat. Det er en highlighter-pen, som bruges til at skjule mørke rander under øjnene, løfte de fuger og linjer, som kommer med alderen; f.eks. mellem brynene og fra næsen og ned mod munden. Derudover kan du bruge den til at forme ansigtet: F.eks. kan du ligge den på kindbenene for at løfte dem. Et godt og billigt alternativ til klassikeren Touch Éclat fra Yves Saint Laurent.

 

Lumi Magique Concealer fra L'Oréal, 110 kr. hos Matas.dk

 

Maries bedste skønhedstip på budget:

- Brug danskvand blandet op med almindeligt vand som skintonic, som skønhedsnation nummer ét, Korea, gør. Det renser, løfter skidt og urenheder op fra huden og lukker porerne.

LÆS OGSÅ: Budgetfund: Jeg har til tider brugt nogle meget dyre cremer, men er altid faldet tilbage til denne

LÆS OGSÅ: Isabel Christensen: Sådan får jeg min manicure til at holde længere

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en kemikaliefri neglelakfjerner med citron – og 19 andre smarte skønhedstricks