Der blev lyttet, set,smagt, følt og lugtet til Ea Ørums første fetish-fest.
SPONSORERET indhold

Sådan gik min første fetish-fest

Fra en nervøs start til en overraskende veltilpas afslutning. Ea Ørum kom til sin første fetishfest og oplevede et frigørende fælles farvel til skam på en legeplads for voksne.

Af: Redaktionen Foto: REX Shutterstock
04. dec. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Af Ea Ørum 

Hans navn kan jeg desværre ikke røbe. Sådan er det med fetish-fester. Her udleves fantasier – de udleveres ikke bagefter. Jeg kender ham fra min stamcafe, hvor vi begge plejer at sidde med hver vores computer. I aften leger han "Herkules møder tryllekunstner". Han har malet sig sort om øjnene, har en høj hat på, hans brystkasse er nøgen, og han har små, sorte glimmershorts på. I rummet ved siden af os har folk sex i mørke. "Jeg vidste, jeg ville se dig her en dag," siger han. Normalt nikker vi kun til hinanden. Nu står vi i baren til min første fetishfest, hvor jeg er ved at købe en fadøl til en anden mand, som jeg lige har mødt i det praktisk talt hede og storstønnende "darkroom". Øllen var en slags tak for hjælpen. Hvorfor han fik den, vender vi tilbage til. Manden med hat og shorts kom fra et lokale på den anden side af baren, hvor alt fra nøgne kvinder med englevinger til mænd i militæruniformer og frit udsyn til kønsdele og til festende heldragter i lak, læder og latex, danser. I den ene ende afbrydes dansegulvet af et gennemsigtigt stykke stof, der hænger fra loft til gulv. Bag forhænget får bare numser smæk, kvinder bliver knaldet, og mænd ydmyges i gabestokke. Alle kan krydse forhænget og være med. Alle kan stå og kigge på. Et par timer tidligere råstirrede jeg med en gin og tonic i hånden ved det forhæng sammen med mænd og kvinder. Vores aldersspredning var stor, men vi var alligevel underholdt af det samme scenarie. Vi nød de andres lyst. Før jeg kom, havde jeg været nervøs. For 1) ville jeg kunne lide det? Og hvis jeg kunne lide det, ville jeg så skulle til at se mig selv som swinger eller fetishmenneske? I så fald skulle jeg overtræde et par fordoms- og tabugrænser. 2) Ville der lugte for meget af latex og være en overgearet orgasmedyrkelse? Jeg blev overrasket. Den veninde, som jeg kom med, så jeg kun den første halve times tid, derefter blev vi hvirvlet væk fra hinanden og ind i en grotesk og pirrende fest. Det føltes trygt. Der var nærvær, det var berusende, og det var forbavsende nemt at navigere i.

LÆS OGSÅ: "Jeg nægter at tæmme min lyst"

What to wear?

Til jobsamtalen vil man tages seriøst, så der giver det mening at tage f.eks. en skjorte på. Tag til fetishfest, hvor du vil... Ja, hvad ville jeg? Signalerne kan synes ret vigtige. Vil man piskes, kysses, slikkes, knaldes eller bare kigge. Jeg googlede fetish-tøj i hvert fald 50 gange, og jeg anede stadig ikke, hvad jeg var til, indtil jeg på en tur til Los Angeles fandt butikken "Next To Naked". Den ligger i gåafstand fra "Pretty Womans" lejlighed – der hvor Richard Gere kravler op ad brandtrappen. Beliggenheden, Hollywoods pendant til Istedgade, siger lidt om stilen. Den ældre mandlige butiksejer hjalp mig i noget, som han syntes var passende. Vi kiggede først på corsager og lårkorte latex-kjoler. Så kastede vi os over væggene, hvor der hang små æsker med fotografier på af kvinder i blonde-heldragter og fiskenetsagtige kjoler. Her fandt han en blandingssag, og aldrig før har jeg følt mig så nøgen i noget tøj. Mht. længden var "kjolen", hvad min mormor ville have kaldt en rumpeforkølelse. Og på trods af at den havde blondemasker på størrelse med femkroner, var snittet lagt, så der var udsigt til helt bar hud omkring talje og ryg. "Kjolen" fremhævede tydeligvis nogle former, men jeg var egentlig i tvivl om, hvad den signalerede. Og jeg var i tvivl om, hvad jeg ville signalere med den. At ankomme til festen var lidt som at træde ind i omklædningsrummet i en svømmehal. Overtøj blev taget af, og nøgne og halvnøgne mennesker tittede frem i den oplyste garderobe. De afleverede, hvad de ikke skulle have på, de fik et nummer, og de gik ind til festen. Nogle blev trukket i halsbåndsudstyr, andre lignede kæmpebabyer. Vi stimlede sammen foran en scene. En kvinde blev bundet med et reb, en mand optrådte med oppustelige og knaldrøde skamlæber. Konferencieren, der var kurvet som en kvinde, men vistnok en mand i en lang gennemsigtig kjole, bad os efter velkomstshowet om at "få røven på komedie og give de andre noget at snakke om". Det gjorde vi så. Vi lagde skammen ved døren og blottede os. Samtidig legede vi med tanken om det forbudte. Vi gjorde os på den måde sårbare. Af samme grund må man ikke tage billeder. Jeg må indrømme, at jeg kunne lide det.

LÆS OGSÅ: 6 tips til at få din sexlyst til at eksplodere

De fremmede mænd

Manden, der fik en fadøl af mig som tak, ramlede jeg ind i i darkroom'et, da en anden mand kravlede rundt på gulvet og slikkede folks fødder. Det kunne også være mine laksko, han feticherede. Jeg ved det egentlig ikke. I kanten af rummet stod sofaer, og der var placeret borde i midten. Nogle steder på gulvet var der lagt gummi-madrasser. Rummet var fyldt med mennesker. En konstant stønnen pulserede. Alle kunne røre ved alle. Reglen var, at blev en hånd flyttet, eller blev der sagt nej, stoppede den anden. Aldrig har jeg lyttet så grundigt, men hørt så lidt efter enkelte detaljer. Det var lydene tilsammen, der havde en berusende effekt. Og på trods af, at jeg ikke kunne se, men kun skimte konturer, oplevede jeg et nærvær. Kropssprog og begær blev gransket. Min hånd blev flyttet et par gange. "Må hun gerne det?," spurgte en mand, der havde sex med en kvinde, som lå på et bord. Jeg fik et nej. Jeg prøvede noget lignende et andet sted og fik et ja. Jeg ville ønske, at jeg kunne opleve det hele for første gang igen og igen. Manden, der fik en fadøl, fik jeg ikke sagt helt nej til. Han fangede mine grænser og lyster. Jeg oplevede det som decideret kærligt, da han helt blidt skubbede en mand væk, som gik lige lovligt hurtigt frem. Der vandt han min tillid, og jeg gav ham lov til at sætte mig ned på en stol, hvor han spredte mine ben. Han stillede sig ved siden af mig og holdt min hånd helt stramt. Det føltes respektfuldt. Han lyttede til min krop, og jeg lyttede til hans. Han dirigerede, hvad der skete omkring mig, til jeg rejste mig op og gik ud i baren for at give ham en fadøl.

LÆS OGSÅ: 9 ting du ikke vidste om kvinders orgasme

Ikke bare penetration

Ingens penis trængte op i mig. Alene at være til stede i mørket og lade de andres lyst omslutte mig var en form for sex. Der blev lyttet, set, smagt, følt og lugtet. De næste fester, jeg tager til, får svært ved at leve op til sansemætningsgraden. Vi talte ikke sammen over den fadøl. Vi var blevet legekammerater på en anden måde. Vi kiggede på engle, krigshelte, slaver og voksenbabyer. Vi tumlede rundt i alle lokalerne med piske og brikse. Luft. Vi fik brug for frisk luft. Vi fandt en balkon, der kravlede ud over København. Her i lyset på balkonen tog han mit tøj af. Da jeg et par dage senere fortalte en veninde om kold luft på bare brys-ter, spurgte hun, om jeg havde været fuld eller taget stoffer. Hendes spørgsmål viste sig ikke at afspejle et manglende kendskab til mit rusmiddelforbrug, men snarere at den oplevelse, som jeg lige havde beskrevet, ikke lød som noget, man burde gå med til frivilligt. Vi talte længe om det overraskende nærvær, legesygen, lysten og respekten. Nu vil hun med næste gang, men hun er lidt bekymret – for hvad nu, hvis hun kan lide det? En anden veninde sagde, det lød, som om man "onanerede på hinanden". En fornuftig betragtning i den forbindelse kunne være, at onani er en dejlig og sikker form for sex. Lyset blev tændt. Jeg var en af de sidste, der gik fra festen sammen med fadølsmanden. Først på gaden, inden vores farvelkram, udvekslede vi navne. Han hed Martin. Tilbage på min stamcafe om mandagen. Manden med den høje hat fra festen kom hen og satte sig over for mig. Det passede mig godt. Jeg havde lyst til at høre hans historie, og hvad han syntes om det, som vi på en eller anden måde havde oplevet sammen. "Frigørende", sagde han og inviterede mig med til nogle lukkede lignende fester. Nu overvejer jeg, om mere vil have mere. Jeg tror, jeg siger ja. 

LÆS OGSÅ: 10 overraskende ting, der er helt normale ved vores sexliv

LÆS OGSÅ: Sådan får du en mere sensuel hverdag

LÆS OGSÅ: 1200 kvinder: Sådan er vores sexliv anno 2015