SKAM på Instagram
SPONSORERET indhold

Sådan finder du Vilde, Noora og alle de andre på Instagram

Følger du dem alle sammen?

Af: Sara Wilkins Foto: https://www.instagram.com/ulrikkefalch/
30. jan. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Har du brug for lidt mere SKAM i dit liv, mens du venter på fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie?

Vi har samlet nogle af SKAM-karakterernes Instagram-profiler til dig her, så du er klar til at følge vores norske gymnasievenner, når den nye sæson ruller over din computerskærm - eller kan holde dig opdateret på skuespillerne bag karaktererne, mens du venter.

God fornøjelse!

 

 

Vildes Instagram-profil hedder "ellevillevillde" (vi er vilde med det), og her har hun blandt andet postet billeder af sin "kosegruppa" under "revysesongen", mens tredje sæson stod på. Der er dog også mange gode grunde til at følge Ulrikke Falch, skuespillerinden bag Vilde. Hendes Instagram-profil er nemlig et festfyrværkeri af underholdende videoer, vigtige budskaber og sort humor.

 

 


Du kan følge Eva, hovedpersonen fra første sæson, her, hvor en gennemgående tråd må siges at være alkohol og gymnasiefester - blandt andet med hashtags som "nissenrevyen" og foto-captions som: "Future so bright we gotta wear shades." 

 

 

Even, som vi kommer helt tæt på i tredje sæson, har ingen Instagram-profil i serien. Til gengæld har Henrik Holm, skuespilleren bag, pt. knap 400.000 følgere på sin Instagram-profil, hvor han i sidste uge lagde en række model-billeder ud, som du ikke bør snyde dig selv for. 

 


Følg Isak på Instagram-profilen "Isakyaki" her, som kører den mere fjollede stil med upassende skyggelege i skolegården og ømme øjeblikke med dukker i biologitimen.

 


Der er både næseblod, skateboardramper og kærestekys på Jonas' profil, som du kan følge her, mens du kan komme helt tæt på skuespilleren Marlon Langeland her.

 


Sana har kun delt fem opslag på sin Instagram-profil, som sidst var aktiv for 38 uger siden, men kan alligevel prale af at have over 70.000 følgere. Og hvem ved, om vi kommer til at se meget mere til hende i sæson fire?

 


William har heller ikke været specielt aktiv på sin Instagram-profil, der indtil videre kun har 9 opslag på trods af de 214.000 følgere. Til gengæld er der godt gang i aktiviteten hos skuespilleren bag, Thomas Hayes, der næsten har 600.000 følgere. 

 


Nooras Instagram-profil med navnet "loglady99" (en reference til kult-serien Twin Peaks) var sidst aktiv for 14 uger siden, da hun postee et billede fra Tate Modern-museet i London. Der har til gengæld været mere aktivitet på Instagram-profilen tilhørende Josefine Frida Pettersen, skuespillerinden bag Noora, der fodrede sine godt 700.000 følgere med et foto fra Paris for en uge siden.  

 



Penetrator-Chris kan du følge på denne Instagram-profil, men skuespilleren bag, Herman Tømmeraas, er langt mere aktiv på sin profil med over 600.000 følgere, som du kan følge her.

 

Find flere af SKAM-profilerne på Instagram her. 

Kilde: Skam P3 / NRK

LÆS OGSÅ: 5 grunde til at følge SKAMs "Vilde" på Instagram

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest romantiske øjeblikke i SKAM

LÆS OGSÅ: Derfor skal du se serien, alle taler om