Fifty Shades Darker
SPONSORERET indhold

Eksklusive videointerviews fra 50 Shades - I Mørket: Sådan føles det at lave sexscenerne

Det kan godt være, vi kun er i februar, men temperaturen bliver hot, hed og brandvarm, når Fifty Shades – I Mørket fra torsdag ruller over biograflærreder landet over. Vi har mødt Dakota Johnson, Jamie Dornan og E. L. James til en snak om den nye film.

Af:: Sara Gerlach Madsen
08. feb. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Dakota Johnson har aldrig været særlig genert, når det gælder hendes krop, og (den ret så pæne) Jamie Dornan foretrækker at have sex uden tilskuere. Det var et par af de ting, vi blev klogere på, da vi forleden interviewede de to hovedrolleindehavere fra Fifty Shades – I Mørket i Los Angeles.

Det romantiske drama, der er fortsættelsen til Fifty Shades of Grey, handler stadig om den lidt forsigtige Anastasia Steele og hendes erotiske forhold til mangemillionæren Christian Grey. Han vil have Anastasia tilbage, men denne gang stiller hun krav om, at det er slut med hemmeligheder, og selvom tilliden igen langsomt vokser frem, møder de to elskende selvfølgelig masser af modstand og drama undervejs i deres kamp for kærligheden.

Filmen er baseret på den anden bog i E.L. James' bestseller-trilogi, men snart kommer en helt fjerde bog til i serien. E.L. fortalte nemlig, at hun arbejder på en fortælling, der beskriver den hede romance set fra Christians synpunkt. 

Se interview med James Dornan og Dakota Johnson her

Se traileren til Fifty Shades – I Mørket her

Se interview med E. L. James her

Fifty Shades – I Mørket har premiere i biografer landet over torsdag d. 9. februar.

LÆS OGSÅ: 12 fantastiske TV-serier, du bare må se!

LÆS OGSÅ: 6 film du bør se næste år

LÆS OGSÅ: 21 nye udgivelser af film og tv-serier, vi ved, du allerede elsker