Interview går galt
SPONSORERET indhold

Robert Kelly: Derfor kom min datter dansende ind under interviewet

Har du også set videoen med den uheldige professor, hvis børn og kone afbryder hans interview med BBC?

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Screendump/BBC
15. mar. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Normalt bliver et BBC-interview med en professor filmet via hans computer ikke årets til dato største hit på internettet. Men når der tilføjes en dansende datter, en lillebror med gå-vogn og en dedikeret hustru, der (bogstavligt) kaster sig ned for at prøve at redde det hele, er det svært at holde latteren tilbage.

Den overvældende respons på det under ét minut lange klip fik i første omgang Robert Kelly og hans kone Kim Jung-A til at lukke ned for mobiler og sociale medier i flere dage, fordi de fik så ubeskriveligt mange henvendelser.

LÆS OGSÅ: Obamas BFF: Her er den sjoveste joke om vores venskab

Men tirsdag valgte parret at tale ud om, hvad der egentlig skete under det kaotiske interview, der er gået viralt med mange millioner visninger.

– Alle, vi kender, synes åbenbart, at det er ret hysterisk morsomt. Vi forstår godt, hvorfor folk gerne vil se det... Det er sjovt, siger den (nu verdensberømte) professor til BCC ifølge The Guardian.

Han er i klippet ved at give en analyse af en retssag mod Sydkoreas præsident, da hans 4-årige datter Marion kommer dansende ind på hans hjemmekontor. Han havde nemlig glemt at låse døren, som han ellers plejer under interviews.

Den glade datter med den skriggule trøje (så man slet ikke kan undgå at se hende) har for længst vundet sin egen fanskare på nettet, der hylder hendes 'swagger'-tilgang til livet.

Robert Kelly forklarer til The Wall Street Journal, at det faktisk var datterens fødselsdag, og at hun var blevet fejret af sine kammerater tidligere på dagen.

– Hun var i et 'hippity-hoppity'-humør den dag på grund af festen i børnehavnen, lyder det fra professoren, der forklarer, at han med det samme kunne se Marion på sin skærm, da hun træder ind i rummet.

Grunden til, at han puffer til hende, er fordi der er legetøj bag stolen, som han håber, at hun vil kaste sig over – og at hans hustru så hurtigt ville komme, og at BBC kunne beskære skærmbilledet eller afbryde interviewet.

Da han så ser, at den otte måneder gamle lillebror følger efter ind i rummet, lyder Robert Kellys egen analyse til The Wall Street Journal, at "så vidste jeg, at det hele var tabt".

– Hvis du ser klippet, kan du se, at jeg på en måde kæmper med ikke selv at grine. De er små børn, og det er jo sådan, det er. Ja, jeg synes, det var forfærdeligt, men jeg vil også have at mine børn skal føle sig trygge ved at komme til mig, siger han til avisen.

Professorens kone, Kim Jung-A, har også en fantastisk rolle i klippet, hvor hun panikslagen glider ind i rummet for at hente datteren og den 8 måneder gamle lillebror.

Derefter kaster hun sig ind for at lukke døren på en ikke så ”usynlig” måde, som nok ellers ønsket - noget nettet selvfølgelig også kærligt har hyldet:

Under interviewet med The Wall Street Journal tager Kim Jung-A det også med et smil og forklarer, at hun håber, at folk bare vil nyde klippet.


LÆS OGSÅ: Justin Trudeau: Se hvorfor ungdomsbilleder af Canadas premierminister vælter internettet

LÆS OGSÅ: Nicole Kidman: Derfor klappede jeg som en sæl

LÆS OGSÅ: Internettet gløder over næsten topløs Emma Watson