Mariah Carey havde problemer nytårsaften
SPONSORERET indhold

Se videoen: Her er Mariah Careys store nytårsbommert

"Shit happens," lød det efterfølgende fra popdivaen.

Af:: Sara Wilkins Foto: gettyimages
02. jan. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Det gik mildest talt ikke som planlagt, da Mariah Carey nytårsaften optrådte i direkte tv fra Times Square i New York, hvor cirka én million mennesker var samlet for at byde det nye år velkommen.

Den amerikanske popsangerinde havde tilsyneladende tekniske problemer under det årlige Dick Clark's New Year's Rockin' Eve-program på tv-kanalen ABC, og lod det ikke gå ubemærket hen.

- Vi mangler nogle af vokalerne, men sådan er det, sagde hun blandt andet til publikum og forklarede, at der ikke havde været et soundcheck til sangen "Emotions", inden hun gik på, skriver Guardian.

- Det var... fantastisk, sagde hun sarkastisk om sin egen optræden. 

I flere tåkrummende minutter gik Mariah Carey rundt på scenen uden rigtigt at synge, og da hun på et tidspunkt - under hittet "We Belong Together" - fjernede mikrofonen fra munden, fortsatte vokalerne ufortrødent med at spille i højtalerne, så ingen var i tvivl om, at der blev sunget playback.

Spol frem til 1.14 og se hele affæren her:

"Shit happens"
På de sociale medier blev sangerindens optræden sablet ned med spydige kommentarer, der blandt andet påpegede, at Careys "nedsmeltning" var en passende afslutning på år 2016.

Og Mariah Carey lagde da heller ikke selv skjul på, at hendes optræden ikke var gået som planlagt, da hun dagen efter postede følgende på sin Twitter og Instagram-profil: