Anders Wall
SPONSORERET indhold

Kender du Anders? Måske ikke, men du kender helt sikkert hans is...

Anders Wall er direktør for isbutikkerne Paradis og har med sine tre børn som smagsdommere fået en knivskarp ide om, hvordan god is skal smage. Før han kom til Paradis var han forbi direktørstolen i kaffekæden Baresso, så Anders går om nogen op i at forkæle smagsløgene.

Af:: Kresta Asp Foto: Paradis Is PR
12. jul. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Min livret som barn var...
– Risengrød! Jeg har fødselsdag lillejuleaften, så risengrød blev altid serveret til fødselsdagen og de efterfølgende par dage. Det bliver jeg aldrig træt af.

En smagsoplevelse, jeg aldrig glemmer, var da...
– Jeg lokkede min kone med på en køretur igennem Europa, før vi fik børn (hun var i øvrigt gravid, og vi kørte i en meget lav coupe-vogn). Da vi endelig ankom til Grimaud i Sydfrankrig, fandt vi et lille, hyggeligt hotel med de mest knirkende døre og vinduer og et badeværelse, der ikke havde været renoveret i 30 år. Vi endte med at spise på hotellet, og alt blev tilberedt i huset med lokale råvarer. Og på trods af to andre par var det, som om alt var lavet for os. Jeg har glemt hvad hotellet hed, men smagen glemmer jeg aldrig!

Hvis jeg skulle vælge én ­restaurant, ville det være...
– Fiat på Kongens Nytorv. De serverer rigtig god italiensk mad, og der er en fantastisk stemning, som minder om at sidde på en stemningsfuld restaurant i Rom. Jeg er ofte i Hamburg, som er en skøn by, og misser aldrig en mulighed for at spise hos Petite Delice. Det er et lille fransk inspireret sted med udsigt til en af kanalerne i Hamburg, og så er ejeren fantastisk venlig.

I mit køleskab finder man altid...
– Økologiske grøntsager og ­utallige liter mælk til vores tre børn. I vores fryser finder man naturligvis altid is, hvis lysten skulle melde sig.

LÆS OGSÅ: Brian står bag et nyt sodavandsbrand, der er godt for ganen og din samvittighed

Min scoremiddag er...
– Et måltid, som er hjemmelavet og tilberedt med lige dele kærlighed og kreativitet for at sammensætte den perfekte middag. Selvfølgelig skulle middagen ­afsluttes med et håndplukket ­udvalg af Paradis-is med højde for min kones smag. Det er vigtigt, at man kan se, der er langt tanker bag middagen.

Absolut selvforkælelse er...
– God italiensk rødvin i godt
selskab.

Paradis laver mange varianter. En kugle is koster 22 kr.

6,4 kilometer

...Anders ikke lige glemmer, var da han for et par siden cyklede ned på "The Strip" i Las Vegas med politieskorte midt på dagen.

3 børn

... er Anders far til, og sammen med dem har han spist mere is det sidste halve år end hele sit liv indtil nu, så is er en fast del af fryseren.

20 køkkener

...har Anders samlet og monteret ene og alene, og mest for sjov, selvom Anders langt fra er køkkenmontør.

Anbefalet til dig