Champagnemojito
Foto: Lykke Rump | Champagnemojito
ALT for damerne

Opskrift på champagnemojito til nytårsaften

Champagnemojito

Del på

Champagnemojitoen er en perlende og let udgave af den klassiske mojito. Brug den som en forfriskende og anderledes velkomstdrink, eller drik den til Dronningens nytårstale. Du vælger selv, om du vil bruge champagne, cremant eller cava.

Af Anne Hjernøe | 29.dec.2009 | Nyt

Champagnemojito til 6 personer:

½ tsk lys rørsukker

1 cl lys rom, mørk rom eller cacacha efter smag
friskpresset limesaft
6-7 friske mynteblade pr glas
en halvtør champagne, cremant eller cava.

Kom ½ tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl spiritus og lidt friskpresset limesaft. Tilsæt myntebladene og rør godt rundt med en lang ske, mas myntebladene lidt. Lad det trække ½ times tid, til sukkeret er opløst, og mynten begynder at afgive smag.  

 

SE OGSÅ: Spicy hang-over-hotdogs med kylling, guacamole og salsa



Når gæsterne kommer fyldes glassene yderligere med champagne, cremant eller cava.

 

Voila: En perlende og forfriskende velkomstdrink i form af en champagnemojito. Gæsterne kan kun blive imponerede! 

 

LÆS OGSÅ: Nytår: Her er en nem, frisk og børnevenlig nytårsmenu

Her er 3 nytårsmenuer til dig
Snacks til velkomstdrinken

Server din champagnemojito med små skåle af saltede nødder og mandler. Det er et godt supplement til den boblende champagnemojito og stiller den lille sult, mens dronningen holder sin nytårstale. 

Skønne opskrifter til nytårsbrunchen
Del på
Kommentarer (0)
Henter...