Foto: Alamy
Eurowoman

Mangler du en fest nytårsaften? Her er dine muligheder

Del på

Vi har samlet et udpluk af de bedste steder, du enten kan komme som gæst eller blive vært for en privatfest.

Af Emma Ellegaard 30.dec.2015 Livsstil

Uanset om du mangler gæster, gerne vil med til en privatfest, leder efter det store singlebrag eller gerne vil finde vej til en offentlig fest med fart, har vi her samlet nogle bud på, hvor du kan smide nytårshatten efter din smag.

LÆS OGSÅ: Nytårsmakeup: Sådan lægger du en elegant makeup nytårsaften

Først og fremmest er der to muligheder: enten søger du privat efter en fest, du kan invitere andre til eller være gæst til, eller så dukker du op til nogle af de store arrangementer, der holdes landet over.

Vi har samlet et udpluk til jer, der endnu mangler en fest, eller gerne bare vil udvide selskabet med flere gæster. 

Privatfest nytårsaften: Hvis du vil være gæst eller invitere folk til din fest
Heaps

Hvis du gerne vil vide, hvor der er en fest, du kan være gæst til, eller som du vil invitere andre til, så kan du via app'en Heaps finde folk, der matcher dig. På app'en opretter du en gruppe med dine venner og vælger, at du gerne vil ud den 31. december 2015 (Heaps kan bruges året rundt). Derefter kan du se, hvilke grupper der ellers er i nærheden af dig, og derefter er der ikke meget andet for, end at tage kontakt og få sat fut i den fest.

Festen & Gæsten på P3
Festen & Gæsten er programmet, der over seks timer matcher nytårsglade gæster med fester og middagsarrangementer. Programmet bliver sendt fra klokken 9 til 15 torsdag den 31. december på radiokanalen P3 med værterne Sara Bro og David Mandel ved roret. Programmet har et par år på bagen, og erfaringer viser, at der som regel også bliver matchet fester og gæster, efter sendetiden er slut. Det kan du blandt andet følge med og tage del i på Facebook - så hold øje. 

Store, åbne fester:

Aarhus
1. Train
Train sørger endnu engang for, at årets første timer foregår i en fest, hvis du befinder dig på deres dansegulve. I år er det DJ'en Kongsted, der står bag pulten og sørger for, at du kan få luftet danseskoene, efter du måske har sprunget ind i det nye år derhjemme. 

Festen foregår på Train Natklub på Toldbodgade 6 i Aarhus C
Entré koster 120 kroner og betales i døren
Dørene åbner klokken 00:30
Aldersgrænsen er 21 år

LÆS OGSÅ: 18 fine kjoler og sko til årets nytårsfest

2. Bernhardt
Siden 2010 har Bernhardt holdt nytårsfest midt mellem Store og Lille Torv i Aarhus med udsigt til Domkirken, en snert af havet og ikke mindst en hel masse fyrværkeri. De skriver selv på deres event på Facebook, at de hvert år har haft udsolgt af borde, og i år bliver sikkert ikke en undtagelse. De glæder sig, og hvis du vil med, skal du blot komme, når du er sprunget ind i det nye år: de åbner nemlig dørene fra kvart over tolv.

Festen foregår på Store Torv 3 i kælderen i Aarhus C
Entre koster 125 kroner og betales i døren
Dørene åbner klokken 00:15
Aldersgrænsen er 20 år

LÆS OGSÅ: Nytårsmenu: Sådan laver du den perfekte nytårsmenu

3. Gbar
Baren ligger lige midt i Aarhus og har tradition for at være et sted, hvor det ikke er helt dumt at danse. Faktisk er det ret forrygende, og du kan få lov allerede at begynde fra 17:30, hvor du får middag med undervejs, eller du kan vælge at komme senere, hvis du har andre aftaler, før det nye år skydes i gang.

Festen foregår på Skolegade 28 i Aarhus C fra klokken 17:30 til 06
Helaftensbillet koster 795 kroner per person
Entre fra 23:00 og et glas bobler koster 100 kroner i forsalg og 150 kroner i døren

4. Turbinehallen
Hallen ved filmbyen i Aarhus byder på en aften for all the single ladies og mænd. Festen er arrangeret af Minglr – nytårsfest for singler, og det er også hos dem, du køber billet: Én der rækker hele aftenen, inkluderer entré, garderobe, velkomstdrink, tre-retters menu, fire glas vin, bobler og kransekage når året skifter.

Festen foregår på Kalkværksvej 12 i Aarhus fra klokken 17.30 til 03.30
Billetpriserne varierer alt efter, hvor meget af arrangementet, du planlægger at deltage i, du kan læse mere om, hvad der skal foregå, her
Aldersgrænsen er 26 år, og ja, så skal du være single

DJ'en Kongsted spiller nytårsaften på Train i Aarhus.

Odense

The Gym
Hvis du vil danse med til en fest, der siges at have legendestatus, er det vigtigt, du lige får dig skrevet på gæstelisten. Det er en aften, der er inspireret af den franske aristokrat og forfatter Marquis de Sade, som havde det skønt og frit, når det kom til seksuelle anliggende og erotik. Og det er præcis, hvad det siges, du kan forvente dig af denne aften til Odenses Største Nytårsfest.

Festen foregår på The Gym, som ligger på Overgade 45 i Odense C
Tilmelding via gæstelisten
Aldersgrænsen er 20 år

Aalborg

Ok, det her er måske lidt stereotypt og derfor også lidt pinligt, men alle fester, som undertegnede har kunnet finde i Aalborg nytårsaften foregår i Jomfru Ane Gade – så der er du garanteret en ordentlig fest, hvis du befinder dig i dobbelt A.

Men hvis du nu alligevel gerne vil bevæge dig et andet sted hen i byen, eller kender til et andet sted, så skriv endelig ind til redaktionen her på Eurowoman.dk's Facebook, så får både vi og resten af de søde læsere gavn af tips fra det nordlige DK!


Jomfru Ane Gade i Aalborg i dagslys. Foto: Morten Reimar.

København:

1. KB18
Det langtidsåbne spillested sørger for, at København nærmest konsumeres af Berlin denne nat, hvor lyden kommer til at dunke som i den tyske hovedstad med elektroniske toner. Det bliver minimalistisk, varierende elektronisk, og du kan møde op klar til at springe ind i det nye år fra 23:55, og så kan du bogstaveligtalt feste videre til den lyse morgen.

Festen foregår på KB18 på Kødboderne 18 på Vesterbro
Dørene åbner klokken 23:55 og lukker klokken 10:00 næste morgen
Du kan købe billetter i forkøb til 120 kroner eller 150 kroner i døren

2. Culture Box
Boxen i København holder et elektronisk New Years Eve BANG, hvor der er techno og house på programmet. Og ja, der er ikke så meget mere at sige, end at DJ-line-up'et angiveligt har fået mange etablerede ansigter i det københavnske natteliv til at sige, at det er dér, de møder op til nytårsfest i år.

Festen foregår på Culture Box på Kronprinsessegade 54 i København
Dørene åbner fra klokken 21
Entré koster 150 kroner
Aldersgrænse er 18 år

3. Bakken
Kødbyens kerne sætter fuld tryk på YOLO'en, som de selv skriver på deres Facebook-event, og byder velkommen til nytårsfest med et festfyrværkeri en halv time før 2016 indtræder. Hver torsdag holder de normalt brandy-dag, og det er ingen undtagelse denne torsdag, og derfor er det jo helt logisk, at døbe dette års nytår: "Brand(y) New Year".

Festen foregår på Flæsketorvet 19-21 på Vesterbro
Dørene åbner klokken 23:30
Entré koster 50 kroner
Aldersgrænse 18 år

4. Odd Fellow Palæet
Palæet kommer til at emme af eksklusivitet på årets sidste aften og 2016's første nat. Det er festarrangørerne Butcher Thursdays, der står bag festen, som bliver serveret som en af Københavns mest pompøse af slagsen, hvor du blot skal lægge guldet i døren, og så er der fri bar hele natten.

Festen foregår på Odd Fellow Palæet på Bredgade 28 i København
Dørene åbner klokken 22
Entreprisen varierer alt efter billettypen
Aldersgrænsen er 18 år

5. Skuespilhuset
De fine rammer byder på krudt og elegante fornemmelser, når de i et samarbejde mellem natklubben Sunday Club og CPH Finest inviterer til nytårsfest. Med udsigt til Operaen og første parket til havnefronten opfordres gæster til at pynte sig i elegante klæder og nyde de skarpe toner, der electroduoen TooManyLeftHands spiller natten lang. Arrangementet er på nuværende tidspunkt ved at være tætbooket, men på deres Facebookside, kan du være heldig at få fat i en eftertragtet billet.

Festen foregår i Skuespilhuset på Sankt Annæ Pl. 26 i København
Dørene åbner klokken 22

TooManyLeftHands spiller nytårsaften i Skuespilhuset i København.

6. Sport Club
Hvis du ikke kan kapere de mange mennesker i Skuespilhuset, ikke har fået billet, eller bare gerne vil noget andet i den dur, så anbefaler CPH Finest, der står bag ovenstående event, at du tager  til den anti-sunde nytårsfest Sport Club, som med deres egne ord: "Krydrer champagnen med fede kvinder, der wrestler i mudder-tyk sovs og en masse andre happening." Det lyder sjovt.

Festen foregår på Sunday Club på Lille Kongensgade 16 i København
Dørene åbner klokken 23
Forsalgsbilletter med champagne og koster 250 kroner

7. McKluuds
Sidst, men ikke mindst er McKluuds bodega på Vesterbro eller et andet hyggeligt værtshus et sted i det ganske land ikke en dårlig ide, hvis du vil droppe nytårsræset, fine gallakjoler og i stedet hellere vil have kolde håndbajere til billige penge. 

McKluuds ligger på Istedgade 126 på Vesterbro

LÆS OGSÅ: Nytårshår: 19 nemme tricks til at sætte håret nytårsaften 

LÆS OGSÅ: Nytårstøj til mænd: Sådan springer de velklædt ind i det nye år 

LÆS OGSÅ: Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i

Del på
Kommentarer (0)

Henter...