ALT for damerne

Ny e-bog om en kvindes vej gennem skilsmisse

Skilsmissecoach og ALT-ekspert Mette Haulund står bag en ny e-bog om skilsmisse.

Af ALT for damerne 28.jan.2013 Livsstil

Som skilsmisse- og parforholdscoach på skilsmisseraad.dk oplever Mette Haulund, som også skriver ekspertklummer for ALTfordamerne.dk, mænd og kvinders kamp for at undgå skilsmissen, ikke mindst når der er børn involveret.

Ud fra egne og ikke mindst klienternes tanker, bekymringer og erfaringer har Mette Haulund netop udgivet e-bogen "En kvindes vej gennem skilsmissen".

Den handler om kvinden Line og hendes "kamp" gennem parforholdsproblemer, utroskab og skilsmisse. I bogen følger man Lines tankemylder og hendes ture op og ned af det komplette følelsesregister, ligesom man undervejs i bogen får gode råd og fakta til, hvordan man selv kan gøre en forskel i parforholdet, eller komme bedst muligt gennem skilsmissen. I bogen følger man også Line dialog med coachen Gitte, som hjælper Line med at få sat fokus på de ting, der gavner hende.

Hovedbudskabet med bogen er, at fortælle om den svære kamp for at undgå skilsmissen, men også at der altid er en vej videre, selvom vejen er fyldt med huller og blinde gyder.

Bogen kan i januar måned købes til en intropris på 79,- kr. Køb den her:
E-bogen "En kvindes vej gennem skilsmisse"

LÆS OGSÅ: Økonomi: 7 råd når du skal skilles

dupa

Henter...