Özlem Cekic troede, hun havde en tumor i hjernen.
Foto: Les Kaner | Özlem Cekic troede, hun havde en tumor i hjernen.
ALT for damerne

Özlem Cekic

Özlem Cekic: Jeg var overbevist om, jeg havde en hjernetumor

For nylig skrev vi om iværksætteren Michelle Hviid, der er blevet diagnosticeret med en hjernetumor. I 2012 frygtede folketingsmedlem Özlem Kecik, hun var ramt af en lignende sygdom.

Af ALT for damerne. Interview: Ditte-Marie Ascanius 10.dec.2014 Livsstil

Folketingsmedlem Özlem Cekic (SF) fik sig en slem overraskelse i 2012, da hun modtog en sms på sin telefon. Det fortæller hun i et stort interview i ALT for damerne i denne uge (nr. 50/2014). Tidligere har hun i samme blad ærligt fortalt om, hvordan hun levede syv år i et kærlighedsløst, arrangeret ægteskab. I sms'en stod der, at Villy Søvndal ville trække sig som formand fra det daværende regeringsparti. Men det var ikke det, der skræmte Cekic. Hun kunne ikke læse, hvad der stod på skærmen. Det var som om, den var sløret.

– Jeg lukker skiftevis det ene øje og åbner det andet, og så opdager jeg, at jeg næsten ikke kan se noget på mit venstre øje, fortæller hun til ALT for damerne.

Hendes læge sender hende med det samme til Glostrup Hospital, hvor hun i den følgende tid går til en masse undersøgelser.

– Jeg er overbevist om, at jeg har en hjernetumor, for hvis synet kommer og går, tænker jeg, at det må være, fordi der sidder en tumor og trykker på noget i hjernen, fortæller hun.

Om natten ligger hun vågnløs pga. bekymringer om, hvordan hendes børn skal klare sig, hvis hun dør. Hendes orienteringssans bliver også dårligere. En dag hun skal til undersøgelse på hospitalet, kan hun pludselig ikke genkende stedet, da hun når frem.

– Jeg ser på bygningen, og jeg tænker bare, at det da ikke er der, jeg har været.

En CT-scanning afslører heldigvis, at det ikke er en tumor, der er skyld i hendes symptomer. Senere viser det sig, at det er noget helt andet, Özlem Cekic fejler.

Få hele historien om, hvad de voldsomme symptomer var tegn på, og hvordan Cekic blev rask igen i denne uges ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Annes hjernetumor var på størrelse med en tennisbold

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic: Så sundt lever jeg i løbet af en uge

LÆS OGSÅ: Voldtægt: SF'er står fast på krav om ny paragraf

dupa

Henter...