Foto: PR | Amagertorv
ALT for damerne

Porcelæn i 100 år på Amagertorv

Gennem generationer har Royal Copenhagen fremstillet produkter med dyb respekt for tradition, fornyelse og design i verdensklasse. Nu kan virksomheden fejre, at man siden den 21. april 1911 har solgt porcelæn fra det smukke og historiske renæssancehus på Amagertorv 6 i København, der er en af Københavns ældste bygninger.

Af Signe Bloomstine 26.apr.2011 Livsstil

Bygningen, der blev opført i 1616 til Borgmester Mathias Hansen, er en af de få bygninger, der overlevede Københavns Bombardement i 1807 samt Københavns store brande i 1728. De volutsvungne gavle og facadens nedløbsrør med dragehoveder er blandt de mange imponerende detaljer, der gør huset unikt.


Design-ikoner og blomsterkunst
I dag er Royal Copenhagens Flagship Store et moderne livsstilshus, der byder på en sand oase af oplevelser. Her kan man nyde Royal Copenhagens mange berømte stel, der tæller alt fra det klassiske Musselmalede stel til Flora Danica, som er verdens mest eksklusive stel samt de moderne og populære stel Mega Mussel og Elements, der med dristige forstørrelser og orange dekorationer har skrevet sig ind i den moderne designhistorie.

Derudover kan man spise i de eventyrlige rammer på den internationalt anerkendte The Royal Café og fortabe sig i blomsterdesigneren Nicolai Bergmanns sublime blomsterkunst, der sælges fra butikkens underetage.

“Det er fantastisk at være i et hus, hvor man i den grad mærker historiens vingeslag. De smukke, historiske rammer komplimenterer vores klassiske stel perfekt samtidig med, at de tilfører en spændende og relevant kontrast til vores mange nye, moderne produkter,”siger Mads Ryder, der er administrerende direktør hos Royal Copenhagen.”

 

 

 

 

I anledningen af 100 års jubilæet er der udviklet 20 unikke kageopsatser

, de såkaldte etagerer, som består af en smuk blanding af ikoniske tallerkener, der hver især repræsenterer en epoke eller et århundrede i porcelænsfabrikkens mangeårige historie. Priser fra 2.300 DKK - 5.000 DKK.

 

 

 

 

 

 

Den 29. – og 30. april bydes der på overraskelser, cupcakes og porcelænsgaver til kunderne, så længe lager haves.

Royal Copenhagen Flagship Store

Amagertorv 6

1160 København K.

 

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 10.00 – 18.00.

Fredag 10.00-19.00.

Lørdag 10.00-17.00.

 

 

Nøgle ord i denne artikel: Royal Copenhagen, Amagertorv 6, 100 år, porcelænsgaver.

dupa

Henter...