Søren Faulis kone Annika Fauli om at være gift med en ældre mand.
Foto: Sine Nielsen | Søren Faulis kone Annika Fauli om at være gift med en ældre mand.
ALT for damerne

Søren Faulis kone

Søren Faulis kone: Natteroderiet var mit ansvar

En af de kameler Annika Fauli har måttet sluge ved at være gift med den 16 år ældre Søren Fauli er, at han ikke var villig til at stå op om natten, da de blev forældre for første gang for to år siden.

Af Tine Brødegaard 27.feb.2013 Livsstil

- Alle de ting med at stifte familie, det løb er bare kørt. Søren pressede ikke på for at få børn, han vidste, det var et livsvilkår i et forhold til en yngre kvinde, men efter tre børn, var det ikke et brændende ønske hos ham. Og dengang kunne han da heller ikke drømme om at stå op om natten for at hjælpe med babyen ,skriver Annika Fauli.

Derfor havde parret på forhånd aftalt nogle spilleregler.

- Det var en klar aftale vi indgik, inden vi blev forældre – vi får børn sammen, men alt natteroderiet var mit ansvar, for han var jo GAMMEL og havde brug for sin nattesøvn. Fair nok, det har fungeret fint, men at høre alle historierne om andre mænd, som bare ikke kan lade være, har gjort mig ked af det et par gange. Og så er der selvfølgelig det, at han nu begynder at døje med forstørret prostata og søvnproblemer, som minder mig om, at han ikke er en vårhare længere, og det kan virkelig give et lille stik i hjertet.

Veninder har også valgt ældre mænd
Men ulemperne til trods ville hun ikke bytte sin ældre mand for en på sin egen alder, særligt fordi han hverken er bange for at tage ansvar eller for at binde sig – og flere af hendes bekendte har det på samme måde.

- Vi er bare en flok kvinder, som er vilde med den stabilitet og ro, som de gamle mænd besidder. Vi elsker, at vores partnere ved, hvad de vil, og især at de har prøvet noget andet før, for så virker det så overbevisende, at de vælger netop os som deres livspartnere.

Bekymringer for fremtiden
Faktum er dog, at alderen har betydning, erkender hun.

- Jeg kan godt have nogle bekymringer i forhold til fremtiden. Jeg mener, vi har et barn på 2 år og en baby på vej, og de vokser op med en far, som nærmer sig de 50 år. Hvilken far vil han være for dem i fremtiden, hvor meget kan han holde til?

At dømme ud fra de mandlige medlemmer af Søren Faulis familie er det dog heldigvis ganske meget.

LÆS OGSÅ: Blev mor som 47-årig

Læs hele historien i denne uges ALT for damerne nr. 9/2013

Annika Lillelund Fauli, 33 år
Indehaver af Annikatekst.dk – kommunikation og tekstforfatning.

Gift med Søren Fauli, 49, som har tre børn på 10, 13 og 17 år.

Sammen har de Daimi på 2 år og et barn på vej.


Henter...