Mascha Vang
SPONSORERET indhold

"Vi synes, det er befriende, når kvinder tør stikke ud fra mængden. Tør sige det, som mange andre tænker"

ALT for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen, respekterer Mascha Vang for hendes ærlighed.

Af:: Kicki Thomsen
30. dec. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Af Tina Nikolaisen

Jeg indrømmer det blankt. For et halvt år siden havde jeg ikke den store fidus til den tidligere realitystjerne Mascha Vang (i modsætning til mange mænd).
Heldigvis har man lov til at blive klogere og skifte holdning. Den 36-årige nordjyde, som vi har interviewet i det nye ALT for damerne (nr. 53), har i den grad skiftet stil fra letpåklædt blondine i "Paradise Hotel" til selvstændig forretningskvinde med kæmpe succes.

Som Jyllands-Posten så venligt beskrev i et portræt i sommer, så har Mascha Vang "næsten lige så mange besøgende på sin blog Maschavang.dk, som et af Danmarks mest læste ugeblade ALT for damerne".

På bloggen skriver Mascha om alt fra tøj og mode til børn og mad. Og hun gør det 100% ærligt, hvilket utvivlsomt er grunden til hendes enorme succes.
Vi synes, det er befriende, når kvinder tør stikke ud fra mængden. Tør sige det, som mange andre tænker.

Hendes mange hundredetusinde følgere elsker hende, fordi hun både er glamour og også tør vise sine "grimme sider". Hendes blog tog for alvor fart, da hun blev mor og åbent beskrev, at hendes liv sejlede, og at hun stod i lortebleer til op over begge ører. Det er et stykke fra et overvældende antal facebookopdateringer, hvor folk har tendens til at fortælle om deres renskurede og succesfulde børn.

Respekt til Mascha. Hun lever af at være sig selv. Det må siges at være ret godt gået.

PS: I næste uge får du sammen med ALT for damerne et gratis sundhedstillæg med Mascha Vang, hvor hun fortæller, hvordan hun selv kom i gang med at træne og hvilke øvelser der gør en kæmpe forskel. Jeg lover, at det ikke bliver kedeligt.