Klar, parat – sommerslank
SPONSORERET indhold

Klar, parat – sommerslank

Af:: Thomas Pastwa
12. apr. 2010 | Livsstil | ALT for damerne

Efter en helt igennem hård og kold vinter ser jeg i den grad frem til en fuldstændig fantastisk sommer, hvor jeg skal føre mig frem i bikini på Fanø. Men, men, men…! Netop den lange, kolde og samtidig meget travle vinter har sat sine spor på min krop. Jeg har simpelthen taget på! Stress og alt for meget sne (ja, ja – kan lyde som en dårlig undskyldning, men kulde GØR altså noget ved mine spisevaner!) har gjort, at jeg har spist lidt ekstra af alt det forkerte. Derfor har jeg – igen – sagt ja til at dele mit slankeprojekt med dig, kære ALT læser, og dette er simpelthen begyndelsen på min 14 uger lange slankeblog. Jeg begynder slankeprojektet i dag – og om 14 uger begynder min sommerferie.


Jeg har konsulteret personlig træner i Well-come Fitness & Spa, Ida Krak, som har lovet at holde mig noget så gevaldigt i ørerne – både med kost og med træning, men også i forhold til, hvad nervesystemet og hormonerne betyder for, hvordan kroppen ser ud og fungerer. Til vores første møde blev jeg vejet på den specielle vægt, som også kan fortælle, hvordan fordelingen af fedt, vand og muskler er – og jeg blev målt med et godt gammeldags målebånd. Og det var altså lidt nedslående tal, synes jeg. Ida så det dog helt anderledes, og huskede mig på at tænke positive tanker om det dejlige forløb, vi nu skal i gang med. Jeg er ikke meget for det, men jeg vil nu dele min tal med dig, og så håber jeg inderligt – nej jeg VED – at tallene om 14 uger vil se helt anderledes ud. Okay – her kommer de:

Alder: 43 år
Højde: 172 cm
Vægt: 75 kg
BMI: 25,4
Vand i kroppen: 37 kg
Knogle- og muskelmasse: 50,5 kg
Fedt i kroppen: 24,5 kg

Højre overarm: 30,5 cm
Højre lår: 61 cm
Hofte: 105 cm
Talje: 86 cm
Bryst: 102 cm

Ida er ikke meget for at sætte konkrete mål for vægten, for hun siger, at det vi skal i gang med er ”at bygge om”. Der skal være mindre fedt, mindre vand og flere muskler i kroppen, når vi er færdige, og mit spejlbillede skal syne mindre. Hårdt presset siger hun dog, at jeg vægtmæssigt i hvert fald skal ned på 70 kg. Jeg er klar. Så klar!

Vil du også bygge lidt om på kroppen inden sommerferien? Så følg med i min blog, hvor jeg vil bringe en masse af Idas gode råd og øvelser, som er lige til at bruge.

Lad os sammen blive superfit, inden vi kaster os i bølgerne!

Kærlig hilsen

Marie-Louise