Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: "Gider mænd ikke sjove kvinder?"

Hver uge svarer Michael Robak på spørgsmål om livets små og store dilemmaer.

Af: Kicki Thomsen
12. feb. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Af Michael Robak

Kære Robak
Kan man være for sjov? Ja, det er måske et sjovt spørgsmål. Men lige
nu kører det rundt i mit hoved. I går havde jeg besøg af en af mine drengevenner, vi har kendt hinanden i mange år og er ret fortrolige.

Jeg er 34 og har været single i næsten seks år, jeg er ikke ulykkelig over det, men kan nogle gange undre mig over, hvorfor det er blevet sådan for mig. Jeg har ikke de store problemer med at score en mand, men det bliver ikke rigtig til mere.

I går kom min ven så med sin nyeste teori: Jeg er for sjov – den slags kvinder gider mænd at knalde med, men ikke at være kærester med, sagde han. Hvad siger du? Kan man som kvinde have for meget humor?

Sjove hilsner Annika.

Kære Annika
Nej! 
Man kan være for irriterende, dominerende og kedelig. Men man kan simpelthen ikke være for sjov. Jeg er 46 og har gennem et langt liv haft mere end én kæreste. Indimellem er jeg blevet spurgt, hvad jeg falder for hos en kvinde. Korte ben? Lange uddannelser? Grønne øjne? Nej, nej og nej. Det ærlige svar og eneste fællestræk: De har alle sammen været sjove. Og jeg er ikke alene, jeg kender simpelthen ingen mænd, der helst vil have en halvtør og kedelig kæreste, der griner to gange om året, og som skal have vittighederne forklaret. Tværtimod.

Lattermilde og sjove damer er i høj kurs, så jeg tror, din ven har misforstået noget. Glem alt om hans bullshit – og fortsæt med at gå ud i verden med højt humør og smil på læben (og så skal der i øvrigt nok komme en sød – og sjov – mand til dig).


LÆS OGSÅ: Kære Robak: Min mand virker ligeglad med dåbsfesten

LÆS OGSÅ: Kære Robak: Jeg kan ikke lide min søsters kæreste 

LÆS OGSÅ: Kære Robak: Min kollega er ulideligt humørsyg