Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: “Hvordan gør jeg ham klar til at få børn med mig?”

Min kæreste kryber uden om ”projekt børn” og har ingen sexlyst. Hvad nu? Læs svaret fra ­Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af:: Michael Robak
09. dec. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak
Min kæreste og jeg har været sammen i tre år, og de seneste to år har vi talt om at få børn. Jeg er sidst i tyverne, og han er fire år ældre end mig. For mig er han manden, som jeg vil stifte familie med, og han siger det samme om mig. Men han er bange for at tage skridtet med børn og har stillet mange krav til mig, FØR han overhovedet vil overveje at få børn.
For et par måneder siden opdagede jeg så, at han skrev upassende beskeder til en af sine veninder og konfronterede ham med det. Jeg gjorde det klart, at skete det igen, så ville jeg blive virkelig vred og såret. Det gjorde det, og jeg stillede ham stolen for døren, men vi blev enige om at ­fortsætte. Emnet børn kom også op, og han ville gerne forsøge. Men nu har han så stort set mistet lysten til sex. Hvordan får jeg tacklet alt det her? Han har brudt min tillid et par gange, og hans sexlyst er stort set væk. Det er, som om at jo mere vi snakker om ovenstående – jo mindre lyst får han, og jeg er træt af, at det hele tiden er mig, der tager teten.
Venlig hilsen Annemette

Kære Annemette,
Det er en stor beslutning at få børn, og mange mænd tøver ved tanken om at afslutte deres ungdom med et sæt kolikramte tvillinger. Men med din kæreste lyder det som lidt mere end en almindelig tøven. Efter min bedste overbevisning er han ikke klar til at få børn. Derudover har han skrevet upassende beskeder til sin veninde og fortsatte med det, selvom du bad ham stoppe. Det er sgu ikke i orden!
At få børn er en stor ting, og man skal som udgangspunkt være enige, have lyst og ikke mindst glæde sig i fællesskab. Hvis du endelig får tvunget dig fysisk adgang til ham og bliver gravid, så tror jeg, at det bliver en ensom tur for dig. Så lad være med det.
Du kan gøre følgende: Udskyde børneprojektet og sige til ham, at I først går i gang, når han er parat. Men du skal mene det og ikke konstant presse på. Hvis ikke du vil vente, så må du finde en mand, der ikke står med korslagte arme, når snakken om børn kommer på banen. Valget er dit, men jeg synes ikke, at det er vanvittigt svært. Der er masser af søde mænd derude...

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Jeg savner romantik og nærvær fra min kæreste”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Hvor tit skal man dyrke sex, når man er i et forhold?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min mand har før været utro, er det okay at tjekke hans mobil?”