Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: "Hvordan pifter jeg min mands og mit sexliv op?"

Go' morgen Danmark-vært Michael Robak, tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
10. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak
Jeg ville overraske min mand, som jeg har været sammen med i 12 år, med lidt fræk stuepigeudklædning på en weekendtur. Han syntes overhovedet ikke, det var spor frækt! Han grinede, og hvad der skulle have været frækt endte med at blive temmelig pinligt... Hvordan pifter man som kvinde sexlivet op efter mange år sammen?
Kh Stuepigen

Kære Stuepige,
Send fluks æsel og nonnedragt retur!
Nej. Spøg til side. Du fortjener helt ærligt 1.000 point for forsøget. Og jeg synes, din mand burde skamme sig en lille smule. Jeg er sikker på, at
mange af dette blads mandlige skabs- og toiletlæsere hellere end gerne ville overraskes af frisk og frivol stuepige på idyllisk sjællandsk landhotel – også selvom hun viste sig at være hans egen kone. Og du får lige lidt flere point oveni, fordi du – på trods af pinlighederne – ikke har opgivet at sætte ild i ægtesengen.
Hvad skal du gøre? Jeg synes, du skal ændre strategi.
Din mand er tilsyneladende ikke til overraskelsesangreb og måske heller ikke til rollespil. Så nu må han selv åbne munden: Spørg ham ligeud, hvad han drømmer om at gøre sammen med dig. Lad ham forstå, at du er vild med ham, og derfor tilbyder du ham nu den særlige 12-års service, hvor han kan få tre ønsker opfyldt. Det er ham, der bestemmer indholdet, men dig der bestemmer, hvornår drømmene bliver til virkelighed. Hvis han ikke kan svare på stående fod, kan han eventuelt aflevere sine ønsker skriftligt. Måske skal du opildne ham ved at fortælle om dit hedeste ønske. Hold fast! Og lad ham ikke slippe med et fjoget grin denne gang. Du fortjener mere end det.
Michael Robak

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Forventer mænd i dag, at man er glatbarberet forneden?"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Jeg er forelsket i min affære"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Jeg kan ikke lide min venindes mand. Nu har hun foreslået, at vi tager på ferie sammen"