Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: "Jeg har kun ét bryst"

Hvornår skal jeg fortælle en date, at jeg mangler det ene bryst, spørger Maja i denne uges brevkasse, hvor journalist Michael Robak giver sit bud på livets små og store dilemmaer.

Af:: Redaktionen
05. feb. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak
Jeg fik for fire år siden kræft, og i den forbindelse blev mit ene bryst fjernet. Jeg var meget syg, men er rask igen og har i øvrigt masser af livsglæde og gåpåmod. Jeg er midt i 30'erne og er for nylig blevet single efter et uproblematisk brud med min kæreste. Nu er jeg klar til nye eventyr, både ude i byen og på nettet, men har ikke prøvet at være seksuelt sammen med andre end min eks, efter at jeg fik fjernet brystet. Så nu gnaver det lille spørgsmål, hvornår skal man egentlig sige til en mand, at man kun har ét bryst, uden at skræmme ham væk?
Bedste hilsner Maja.

Kære Maja
Jeg blev helt glad, da jeg læste dit spørgsmål. Du har været alvorligt syg. Nede at vende. Og nu er du tilbage med så meget styrke, at du igen løfter blikket og er klar til kærligheden. Det er da fantastisk.

Jeg vendte i går din situation med en god singleven, og sammen blev vi enige om følgende: Du kan sådan set sige det anytime. Vi tror på ingen måde, at et solobryst vil afskrække en voksen og ordentlig mand – og det er formentlig sådan én, du leder efter. Så sig det, hvis det pludselig passer ind i jeres snak. Eller, synes vi, du skal senest sige det på tidspunkt, hvor du stadig er fuldt påklædt, men tænker: "Oh my god, om en time knalder jeg med den høje, flotte mand over for mig." Med andre ord – sig det, inden I kommer ind i sengen/om på bagsædet/ned i græsset. Det er aldrig sjovt at skulle afbryde de mere intime løjer med praktiske oplysninger. Og tilføj i øvrigt hvis man ikke må røre dig dér – eller netop gerne må, så din kommende date kan slappe helt af, mens han nyder dit selskab.
Held lykke, jeg tror, der venter dig store oplevelser og små mirakler.

LÆS OGSÅ: ”Kender du manden, der vil det hele - på nær at være kærester?”

LÆS OGSÅ: "Jeg vil aldrig vågne og tænke, at der var en dybere årsag til, at min søn døde"

LÆS OGSÅ: Drop skammen over skilsmissen