Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: “Min veninde er faldet for et fjols”

Kan jeg fortælle min veninde, at jeg synes, at hun bør droppe sin fyr, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af:: Michael Robak
05. aug. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Min rigtig gode veninde har et forhold til en mand, som har været hende utro flere gange. Hver gang har hun tilgivet ham. Han taler dårligt til hende og er rigtig strid. Alligevel kan hun ikke lade være med at se ham. Jeg har, uanset hvad han har budt hende, bare været ­veninden, som hun kan læsse af på og græde ud hos. Men jeg synes, hun skal ­droppe ham, for ellers kommer hun ikke videre. Hvad skal jeg gøre?
Mange hilsner Helene

Kære Helene,
Hvis du har læst min brevkasse før, så ved du måske, at jeg mener, man skal være meget varsom med at blande sig i venner og veninders parforhold – det skader oftest mere, end det gavner. Men i dit tilfælde er sagen en anden, synes jeg. Du skriver, at han ­taler ­dårligt til hende, er rigtig strid og tilmed knalder med andre damer. ­Ikke just drømmefyren. Her er der jo tale om et decideret fjols – med en skidt karakter. Jeg synes, du skal tage bladet fra munden, og du skal ikke vente til næste gang, hun kommer med røde øjne og sort sind. Sig det snarest. Hun skal da hurtigst muligt væk fra den mand.
Hun vil formentlig fortælle dig, at han nu er blevet rigtig sød, og at han for nylig har købt fine, røde blomster og gennemsigtigt undertøj, men lad dig ikke besnakke. Insister på, at hun er alt for god til ham. Og forklar hende, at der altså er andre – meget sødere mænd – her i landet end ham.
Held og lykke med det.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Skal jeg invitere min eks’ nye kæreste med til vores søns fest?”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min mand er alkoholiker, og vi har ikke haft sex i fire måneder”

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Min venindes mand er simpelthen så kedelig”