Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: "Skal jeg fortælle min flirt, at jeg er blevet vild med ham?"

Bør jeg fortælle min flirt, at jeg er interesseret i mere, spørger en læser i ugens brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen ­Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
14. jun. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Jeg er en kvinde sidst i 30'erne, som i mange år ikke har haft et ­rigtigt kæresteforhold. Det er der mange grunde til, bl.a. en længere psykisk "oprydning" hos en psykolog efter en noget dysfunktionel opvækst og meget fokus på arbejde og uddannelse. De sidst tre-fire år har jeg ­fået det supergodt, og alt er ligesom faldet på plads for mig. Jeg er glad og tilfreds – med den undtagelse, at der mangler en mand.
Nu har jeg så mødt en superskøn fyr, lidt yngre end jeg. Dilemmaet er, at vi egentlig har aftalt, at det skulle være hyggedating, når det ­passede ind i hver vores liv, hvilket er en model, der har passet mig ­strygende tidligere. Det gør det så ikke mere! Efter at have mødt ham bare en enkelt gang, er jeg ret begejstret for ham og vil gerne date med fast ­forhold for øje. Det er gået op for mig, at mine behov er ændret. Jeg vil ­have hele pakken nu. Kan jeg sige det til ham allerede nu, eller vil det blot skræmme den stakkels mand væk? Og er det overhovedet fair? Bør jeg bare slappe lidt af og se tiden an – lade ham føre slagets gang?
Bedste hilsner Kærlighedsnovicen

Kære Novice
Tillykke! Du er fundet ind i livet og er nu klar til kærligheden. Det er da fantastisk.
Skal du fortælle din nye date, at du allerede nu hører kirkeklokker og søde barnefødder hen over køkkengulvet? Nej. Det synes jeg ikke. Masser af mænd (og kvinder) bliver skræmte, hvis man for tidligt lufter sine langsigtede kærlighedsplaner. Læn dig i stedet tilbage. Nyd ham og se, hvad der sker. Hvis det er True Love, så bliver nettoresultatet det samme. Det er ikke en genvej til et stort, romantisk sommerbryllup, at tale om fremtiden på date nummer to. Så slap bare helt af. Og bliv i øvrigt ikke skræmt, hvis ikke det bliver til noget med ham, du dater nu. Måske er det ikke ham, du er blevet forelsket i – måske er det bare livet som sådan.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min veninde falder for de forkerte"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min kæreste sætter ikke grænser for sin datter"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: “Kan jeg sige til min datter, at jeg synes, hun skal date en på sin egen alder?”