Styr på økonomien

Styr på økonomien

4 ”To Do’s” der giver styr på økonomien og ro i maven

Sponseret indhold Af Annonce 29.nov.2016 Børn

Mange af os har oplevet en hjertebanken, når det pludselig stod klart, at ankomsten af en lille ny til familien kun lå nogle måneder frem i tiden. Men det kan være en hjertebanken, der deler sig i to; Den lykkelige slags, der får det hele kroppen til at banke med eufori mens den anden slags giver ondt helt ned i maven. For hvordan får vi nu det til at løbe rundt økonomisk?

Derfor er det en rigtig god ide, hvis vi som vordende – eller allerede eksisterende – børnefamilie sørger for at få styr på økonomien.

I samarbejde med Moneybanker.com, som er sat i verden for at give et bedre overblik over det ofte komplicerede danske lånemarked, har vi udarbejdet 4 ”To Do’s”, som vi som eksisterende eller kommende børnefamilie bør overveje. Så er der både styr på økonomien og ro i maven.

1. Læg et realistisk budget

Det kan lyde krævende at lægge et budget, men det behøver det slet ikke at være. Sætter I jer ned et par timer og får styr på indtægter og udgifter, kan I meget hurtigt lægge et realistisk budget for jeres økonomi. Uden et budget er det nemlig mere eller mindre umuligt at skabe sig et økonomisk overblik, og med en ny lille tilkomst til familien vil der altid lige pludselig være mange nye udgiftsposter, der skal tages hensyn til. Disse skal naturligvis også skrives ind i budgettet.

2. Skab økonomisk tryghed med forsikringer

Det er ikke uden grund, at bankrådgiverne ofte råder os til at tegne forsikringer. Økonomisk tryghed og ro i maven er nærmest synonymt med at få styr på familiens forsikringer. Er I lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende, bør I f.eks. sikre jer mod arbejdsløshed ved at være medlem af en a-kasse.

Men koster de ikke en formue? Nej, det gør de ikke, og de er intet mindre end guld værd, når uheldet er ude. Skade- og personforsikring samt indboforsikring er nogle af de vigtigste forsikringer, som I absolut bør have. Er I i tvivl om, hvilke forsikringer I ellers bør tegne, så tag en snak med jeres bankrådgiver eller forsikringsrådgiver.

3. Lav en opsparing

Enhver børnefamilie bør have en opsparing, hvor de hver måned lægger penge til side, så opsparingen bliver af en reel størrelse. I kommer til at prise jer lykkelige, når de uforudsete regninger dumper ind eller bilen giver op og ikke vil tænde en morgen. Men det kan også være til de sjovere ting som sommerferien, hvor I har mulighed for at rejse væk fra den ”danske sommer” eller bare få jer en dejlig familiedag i Tivoli sammen.

4. Optag et lån, når det hele brænder på

Men med økonomi er der aldrig garantier, og I kan være uheldige. Står det pludselig sådan til, at der ikke er penge til huslejen eller nogle af de andre nødvendige økonomiske poster, så kan lånet være det bedste alternativ. Men her gælder det så til gengæld, at I tænker jer rigtig godt om. Optager I det forkerte lån, kan rigtig slemt meget hurtigt blive endnu værre. Hos Moneybanker.com får I det komplette overblik over det danske lånemarked. I kan låne et vilkårligt beløb, og I kan selv angive en ønsket løbetid / afdragsperiode.


Henter...