Gode råd til babysvømning
Vores Børn

Gode råd til babysvømning

Babysvømning: Få en lille vandhund

De fleste babyer elsker vandet – og elsker at være tæt sammen med mor eller far i øjenhøjde. Her er 7 gode øvelser, I kan lave sammen til babysvømning.

Af Redaktionen 18.mar.2016 Børn

Babysvømning kan være sjovt for både dig og din baby. Og allerede når navlen er lægt og barnet vejer fire kilo, kan I kaste jer ud i bassinet i svømmehallen. Tumlen rundt i vandet er nemlig en god mulighed for at skabe nærhed og kontakt – og de syv øvelser, du kan se ovenfor, har især dét i fokus. 

Øvelserne er fra bogen ‘Babysvømning – med relation i fokus’ af Ulrika Færch, der er familierådgiver og har undervist forældre og børn i babysvømning i mere end 20 år. Forlaget Faerch Publishing, 249 kroner på saxo.dk.

svømmebog

Faktaboks

Relationen i fokus

Babysvømning handler ikke om at barnet skal præstere eller grine sig igennem alle øvelserne. Det handler om, at I skal lære hinanden bedre at kende. Barnet finder grænser, tolker signaler, bliver tryg og modig og oplever, at alle følelser bliver taget alvorligt af mor og far. Samtidig bliver I klogere på jeres barn. Sidegevinsten er, at barnet kommer til at gebærde sig som en fisk i vandet.

Kilde: Ulrika Færch i bogen ‘Babysvømning – med relation i fokus’


Henter...