Populære artikler 2015
Foto: Colourbox | Artikler om babynavne har hittet i særlig grad i 2015.
Vores Børn

Populære artikler 2015

Her er de 10 mest læste artikler i 2015

Usædvanlige babynavne, tigerspring og opdragelse. Her er årets mest læste artikler på Voresbørn.dk

Af Mette Simensen 23.dec.2015 Børn

Måske kender du dem – de mest populære eller mest usædvanlige babynavne. Artikler om navne er i hvert fald blevet flittigt læst på Voresbørn.dk i løbet af 2015. Opdragelse og graviditet er ligeledes populært læsestof. Vi har listet de 10 mest læste artikler fra året, der snart går på hæld.

1)

Her er Danmarks 90 mest usædvanlige navne

Musling eller Awesome. Der er snart ingen grænser for, hvad du kan kalde dit barn. Her er artiklen, der lister de mest usædvanlige navne i Danmark.

2)

16 tidlige tegn på graviditet


Spænder det lidt i brysterne, og er din lugtesans blevet skærpet? Så er du måske gravid. Få endnu flere tegn på graviditet i vores evige klassiker: ’16 tidligere tegn på graviditet’.

3) 

Morkrop: 5 tydelige tegn på jeg har født

_


En fødsel sætter sine spor på en mor-krop. Vi kan alligevel ikke skjule det, så her ligger vi kortene på bordet. Du kan garanteret genkende en eller flere af de tydelige tegn.

4)

Tigerspring: Forstå babys udvikling

_


Enhver baby gennemgår urolige perioder i sin udvikling. Du finder alt om juniors 10 tigerspring lige her.

5)

11 ting du aldrig bør gøre med din baby

_


Det er for eksempel en dum ide at stikke barnet din mobiltelefon. Vi afslører 10 yderligere uvaner i denne artikel.

6)

Top 100: De mest populære navne

_


Emma, Ida, William og Noah. De 100 mest populære navne finder du i vores artikel om emnet. Det er da egentlig meget rart at se, om dit barn ligger i top 10, ik’?!

7)

Opdragelse: 7 synder du aldrig må begå

_


Det er lidt vanskeligt at finde ret og vrang, når det kommer til opdragelse af dit barn. Denne artikel fortæller dig, hvad du ikke skal gøre (Psst: vi på redaktionen kommer altså til at praktisere noget fra fy-listen i ny og næ. Schyyyy!)

8)

De næste modenavne er

_


Navnestof hitter. Uanset om babynavne er populære eller usædvanlige. Vi har heldigvis masser af inspiration til dig, der er på jagt efter det helt rigtige navn til mini.  

9)

Bliv morlækker under middagsluren

_


Nej tak til mor-træthed, og yes please til skønhed i en fart. Det kan være svært at finde tid til mor-pleje, når en baby eller en tumling kræver din opmærksomhed. Meget kan heldigvis fikses på et kvarter. Også din skønhed.

En smuk hyldest til ammende kvinder

_


Fordi intet er så smukt, som et barn ved sin mors bryst. Se de fantastiske fotografier af guddommelige mødre med babyer.


Henter...