Ét skrivebord til børn i alle aldre

Sponseret indhold Af Annonce 26.jul.2016 Børn

Når der skal læses lektier kan det være fristende at smide sig i sofaen med benene oppe og skolebøgerne i skødet, men det er altså ikke sådan, at man arbejder bedst. Nej, ryggen skal rettes, fødderne skal ned på gulvet, og albuerne skal op på bordet. I ønsket om give både små og store den bedste arbejdskomfort har FLEXA introduceret en række ergonomiske studieløsninger til børn i alle aldre. Sidste skud på stammen er det justerbare skrivebord, Study Desk.

Nyt fleksibelt skrivebord

Tegn, læs, skriv, klip og klister ved skrivebordet Study Desk, som er udviklet til at understøtte det enkelte barns indlæring og kreative udfoldelse ved at tilpasse sig barnets foretrukne arbejdsstilling. Takket være sin justerbare højde og sin vipbare bordplade minimerer skrivebordet således statisk og siddende arbejde og giver plads til fysisk bevægelse og et mere dynamisk arbejdsmiljø.

1000x560_Billede2

Study Desk er udviklet til at forebygge overbelastning af ryg, nakke og skuldre. Er bordet for højt, vil barnet løfte sine skuldre, hvilket kan give gener i nakken og i skuldrene, og er bordet for lavt, vil barnet sidde og runde i ryggen, hvilket kan sætte sig i ryg og nakke. Med sin hæve/sænke/vippe funktion kan Study Desk højdetilpasses inden for et interval på 54 til 79 centimeter, mens bordpladen kan vippes fra 0 grader til en vinkel på 45 grader. Det betyder, at skrivebordet kan indstilles i henhold til det enkelte barn, og samtidig bliver det nemmere at variere arbejdsstillingen fra siddende til stående.

Skrivebordet er sikkerhedsgodkendt, og således kan børnene hverken få fingrene i klemme under bordpladen, når den vippes ned, eller i drejehåndtaget, som hæver og sænker bordet. Det manuelle drejehåndtag er i øvrigt valgt til fordel for en elektronisk betjening, så børnene selv kan udforske de forskellige indstillinger. Stellet er hvidt, mens bordpladen eksisterer i et udvalg af tre forskellige træfarver eller i hvid MDF.

Læs mere her

1000x560_Billede3


Henter...