Foto: Annonce

Giv din hud 100% ren samvittighed

For ti år siden var det småt med miljø- og allergimærkede hudplejeprodukter herhjemme - og den første hudplejeserie, der satte en ny standard på det område, var Derma.

Sponseret indhold Af Annonce 12.sep.2016 Børn

Tryghed til gravide og nybagte mødre

Inden Derma kom på hylderne, var det svært for forbrugerne at tyde varedeklarationerne for at undgå problematiske stoffer. Den hjælp kom Derma med, da deres produkter fra start af var miljø- og allergimærkede.

”Da vi lancerede Derma for 10 år siden, var Derma den første hudplejeserie, der var forsynet med det nordiske miljømærke, Svanemærket, og Astma-Allergi Danmarks Blå Krans. Vores certificeringer gav forbrugerne tryghed. Gravide kvinder og nybagte mødre kunne nu med god samvittighed pleje dem selv og deres babyer”, fortæller Dermas marketingchef, Mette Bohnstedt.

Ambitionen var at skabe milde og samtidig effektive hudplejeprodukter uden problematiske indholdsstoffer til fornuftige priser, og det lykkedes. Igennem årene har Derma både vundet priser og blevet testvindere og har så sent som i år vundet sin første Danish Beauty Award for Sololie SPF15 fra Derma SUN, som er den mest solgte solserie herhjemme

Fra ‘All-in’ til ‘Nothing-in’

Da de hudvenlige produkter fra Derma blev lanceret i 2006, var de et velkomment ”Nothing in”-alternativ. 85 % af danskerne ville på det tidspunkt fravælge et hudplejeprodukt, hvis de vidste, at produktet indeholdt allergifremkaldende stoffer. I dag er forbrugerne endnu mere bevidste, for nu er det ikke længere et valg at passe på miljøet og sig selv, det er blevet til en livsstil.

Et årti med certificeret hudpleje

Dette efterår fejrer Derma sit 10-års jubilæum med en relancering af den blå Derma Family-serie og en ny, forbedret balsam. Derma Family er én af de certificerede hudplejeserier, der har været på butikshylderne i alle 10 år, og stadig er et hit. I dag har Derma et bredt sortiment af certificerede plejeprodukter til både voksne og børn, der gør det nemt at vælge en hverdag uden parfume og unødig kemi.


Henter...