'Lille Peter Edderkop'
Det er dejligt, når mor synger sange.
Vores Børn

'Lille Peter Edderkop'

Hør Camille Jones synge for sin søn

Hvad er det bedste og det værste ved at være alenemor? Mød sangerinden Camille Jones og hendes søn, Eddie Bo.

Af Marie Wiuff Kruse og Julie Trolle Boding, foto af Kaare Smith 30.jul.2015 Børn

I oktober 2014 blev sangerinden Camille Jones mor til Eddie Bo, efter hun var blevet gravid med hjælp fra udenlandsk donorsæd. Hun har altid vidst, at hun skulle have børn – men aldrig, at hun skulle være alene om det – men da hun nærmede sig de 40 og havde brudt med en kæreste, besluttede hun at kaste sig ud i det på egen hånd. 

– Eddie Bo får aldrig en biologisk far, og det kan godt ramme mig som et voldsomt ‘århhh’ gennem hele min krop – sådan ud af det blå, når han lige kigger på mig. Men jeg har aldrig for alvor savnet en del, jeg ikke kender til. Selvfølgelig skal jeg have en mand i mit liv igen. Han er der bare ikke endnu, fortæller Camille Jones i et stort interview i Vores Børn, som netop er kommet på gaden. 

– Af alle de fine sange, der findes, er han ​stadig mest vild med ‘Lille Peter Edderkop’, lyder det fra Camille Jones, som i videoen øverst synger yndlingssangen for Eddie Bo efterfulgt af sangen ‘All That Matters’ fra sit kommende album. 

Vi har desuden spurgt Camille Jones om … 

… gode ting ved at være alenemor: Det er nemt, at jeg kan gøre tingene på min egen måde. Jeg skal ikke slås med skuffelser over uindfriede forventninger til en anden. Og jeg har fået en stor ro inde i mig selv.

… dårlige ting ved at være alenemor: At jeg kun har et sæt hænder (hvilket i øvrigt betyder, at jeg fået seneskedehindebetændelse). Og savnet af, at jeg ikke kan dele min konstante tvivl med én, der er der hele tiden.

… mødregrupper: Det er fedt at have nogen, der er lige så forvirrede og frustrerede og lige så lykkelige og glade som en selv.

… amning: Nothing but trouble. En videnskab. Men det hele værd. Jeg ammede heldigvis i fire måneder – og kastede ikke håndklædet i ringen, før jeg sad og dryppede modermælkserstatning ned på mit bryst.

… veninder: Det er fantastisk at mærke deres entusiasme og begejstring for min søn, men jeg forventer ikke, at de står klar til at passe ham i tide og utide.

… ensomhed: Jeg har aldrig følt mig ensom, imens min søn har ligget og sovet inde ved siden af. Og jeg føler mig ikke mere ensom i rollen som mor end før jeg fik barn.

… svømmehals-ture med baby: Det er stressfaktor nummer et. Det er kun den tid, du er i vandet, der er fantastisk.

… sms’er til barnepigen, når man er ude: Jeg har tillid til dem, der passer min søn, og når jeg går hjemmefra, går jeg ud fra, at alt er ok. Jeg har ikke brug for at vide, at han ikke sover endnu – for jeg så sidder jeg bare på en eller anden restaurant og stresser over det. Jeg har godt af at slappe af og give den tillid til andre.


Henter...