Øer af tæpper og krabbegang - alle midler tages i brug for at undgå at vække junior. Illustration: Lotte Andkilde
Vores Børn

Læserne fortæller: Mor på spring, far i skjul

Ninjateknik, komplicerede gymnastikøvelser og snedige sokketricks. Hvad vi dog ikke gør for at komme lydløst ud af værelset, når de små endelig sover. Her er læsernes bedste historier.

Af Kommentarerne er fra Vores Børns Facebookside, redigeret af Julie Trolle Boding 09.okt.2016 Børn

TIGERSPRING
På med strømperne – de larmer mindre end bare tæer – og så bare springe lydløst fra det ene ikke-knirkende område til det andet.
Line Greve Sørensen

MIIIAAAV
At kravle helt nede på maven (sergenten fra livgarden ville være stolt), ud ad døren og hen til trappen, lukke børnegitteret … For så at opdage at katten var mere lydløs end mig og blev lukket inde, og derfor går og miaver for at komme ud! Vi prøver igen…
Dan Løvkvist

LÆS OGSÅ: Læserne fortæller: Honning på sutten og andre minder fra dengang mor var barn

HEMMELIG HUND
Jeg lagde tæpper over hele stuegulvet, så det ikke larmede rundt om barne- vognen, når min hund gik omkring.
Heidi Nielsen

KRABBEGANG
Fordi vi samsov med Eva Marie, har jeg ofte ligget ved siden af hende og holdt hende i hånden. Min hånd er så blevet skiftet ud med en bamse, og så har jeg ladet mig falde lydløst ud af vores seng og er gået krabbegang hele vejen gennem huset i frygt for at rejse mig, så hun skulle få øje på mig.
Kristina Honoré Hartmann

JORDEN ER GIFTIG
Jeg har formået at bruge en del tid på at lægge små babysokker de steder på gulvet, der knirkede mest. Så kunne jeg slalom’e mig ud af værelset – det virkede!
Nina Depenau Petersen

GYMNASTIK PÅ HØJT NIVEAU
Jeg skal ned ad en meget gammel, knirkende trappe for at komme ned fra værelset. Der er heldigvis en vindueskarm, som jeg kan ‘hænge’ i de første fem trin, så fødderne nærmest ikke efterlader noget tryk på trinene! De resterende trin har jeg lært lige præcis, hvor jeg kan træde – og jeg har fundet ud af, at det hjælper at lave et let bøj i knæene, når vægten rammer fødderne.
Kirstine Jeppesen

MAVEMØV
Det’ bare ned på mavsen og møve sig ud.
Heidi Henriette Helsinghof

KNIRK, STÅ, KNIRK, STÅ
HELE vores (gamle) gulv knirker, så det kan nogle gange tage noget, der minder om et kvarter at komme ud. Et knirk ad gangen. Et skridt. Stå stille. Et mere. Stå stille. Og så fremdeles. Det virker … nogle gange. Maria Holme Pedersen

PÅ KRAVLESTADIET
Jeg kravler ud af værelset, så hun ikke kan se mig over sengeranden. Har lært den ikke-knirkende vej udenad. I skulle se, når min mand gør det – det ser endnu sjovere ud.
Louise Rosenkilde

NINJAMOR
Ninjarullefald ud af døren – så godt som lydløst. Men han vågnede alligevel.
Louise Schoubo Frederiksen

LÆS OGSÅ: Læserne fortæller: Alle de tossede ting, der sker om natten

LÆS OGSÅ: Lykke: Barndommen er allervigtigst for et godt liv

LÆS OGSÅ: Opdragelse: Lær dit barn at være optimist


Henter...