Nem børnemad på farten
Foto: Præsenteret af Semper

Nem børnemad på farten

Lille revolution af børnemadsprodukter udvider sortimentet

De små klemposer fra Semper er som sendt fra himlen, når ulvetimen banker på. Nu udvider Semper sortimentet af de populære klemmeposer.

Sponseret indhold Af Annonce 17.okt.2016 Børn

De små klemposer fra Semper er vokset stødt i popularitet. For mange forældre er klemposerne en næsten ligeså vigtigt inventar i pusletasken på udflugten til supermarkedet eller legepladsen, som sutten er. For når ulvetimen pludselig melder sig i bussen eller på legepladsen, kan de være som sendt fra himlen. Nu skal man ikke bakse febrilsk med pulver, skeer, skåle og sutteflasker, mens den lille bliver mere og mere gråd labil. Og så giver de små fikse klemposer langt  friere hænder, nu da barnet ikke på samme måde er afhængig af mor og far til at fodre og lege ”flyver”.

Men klemposerne er – selvsagt – ikke kun en gevinst for os forældre. Helt ned til 6 måneders alderen, hvor barnet er klar til rigtig mad med mere smag, kan barnet for første gang opleve, hvor fantastisk det er at kunne selv. På den måde stimulerer klemmeposerne barnets i deres ”kan og vil selv”-udvikling.

En lille nærende revolution …

… er i grunden hvad klemmeposerne er. For ikke nok med at det er praktisk som aldrig før, så går klemposerne hverken på kompromis med smag, kvalitet eller ernæring. Alle måltiderne er lavet på de bedste råvarer, og de indeholder hverken konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Klemposerne fra Semper er lavet på opskrifter fra Sempers eget udvalg af børnemad på glas, men tilpasset den nye emballage. Det gør samtidig konsistensen mere blød og ensartet, og det gør det lettere for barnet at håndtere.

Udvider sortimentet

Nu udvider Semper det i forvejen store sortiment af de revolutionerende klemposer.  

De fem varianter er:

Moussaka

Et ægte firserhit fra det klassiske græske køkken med kartofler, aubergine og oksekød. Mild smag med masser af grøntsager.

Lasagne

En familiefavorit med oksekød, gulerødder og durumhvedepasta, der mætter, som den skal. Smagen af den italienske klassiker er tilpasset små smagsløg.

Spaghetti Bolognese

Børnefamiliens bedste ret, lige til at tage med på eventyr. Her er masser af grøntsager blandet i kødsovsen, fx gulerødder og løg.

Couscous med kylling

En af Sempers mest populære retter fra det mellemøstlige køkken. En let og samtidig mættende ret med kylling, couscous og rød peber.

Ris og kylling med grønsager

Løg, gulerødder, selleri og pastinak giver ekstra smag til denne lækre ret med kylling og ris.


Henter...