Madpakke til det lille skolebarn
SPONSORERET indhold

Madpakke til det lille skolebarn

Det lille skolebarn skal bruge en madpakke, som er nem og hurtig at spise, og som samtidig er nærende nok til en aktiv skoledag.

Af: Sabine Lemire, Vores Børn Junior, august 2010
01. sep. 2010 | Børn | Vores Børn

Klapsammenmad med tre stykker brød

2 stykker rugbrød, 1 stykke lyst brød, smør, 2 stykker kylling med karry fra Den Grønne Madpakke, salat og bagte peberfrugter.

Ingredienser:

3 peberfrugter, olivenolie, salt og peber. Skær peberfrugterne i strimler. Læg dem i et fad, og dryp lidt olie over. Tilsæt salt og peber. Bag frugterne ved 200 grader, til de er bløde, i ca. 40 min.

Peberfrugterne kan holde sig i nogle dage i køleskabet. Smør de 3 skiver brød. Saml maden med salat, kylling og peberfrugter.

LÆS OGSÅ: Lad dit barn lave madpakken

Læg 1 skive skinke på brødet, smør med pesto, 1 skive skinke mere. Luk sandwichen.

Mellemmåltid:

Lille beholder med frugt: druer, mandler, rosiner, cashewnødder og tørrede bananer.

LÆS OGSÅ: Hvilken madtyper er dit barn?

Lad dem hæve i 1 time, og pensl dem med vand. Bag bollerne i 12 minutter ved 225 grader.

Bollerne er egnede til frysning.

TILBAGE TIL ARTIKLEN GUIDE: LAV EN LÆKKER, SUND MADPAKKE >>

SAVNER DU INSPIRATION TIL AFTENSMADEN? Se vores madplan her!