Sådan kan du reparere din iPhone
Foto: PR | Det er irriterende, når telefonen går i stykker.

Sådan kan du reparere din iPhone

Ødelagt iPhone? Spar penge ved selv at reparere den

ANNONCE: Du kan selv reparere din telefon i stedet for at bruge en formue på et værksted.

Sponseret indhold Af Annonce 30.maj.2016 Børn

Mange kender det sikkert – en iPhone er placeret i skødet, på kanten af et bord, en for lille lomme eller lignende, og i det næste ryger den en tur på gulvet og går i stykker.

Den mest kendte skade ved iPhones er netop knust glas, og hvad end det er for- eller bagskærm, så kan det hurtigt blive en dyr omgang at skulle få det skiftet. Dog er der råd for dette, hvis blot du tager dig lidt tid til at undersøge, hvordan du på egen hånd kan reparere den og derved spare en hel del penge. 

I samarbejde med Evermart.dk har vi udarbejdet følgende råd

Undersøg fremgangsmåden
Hvis du er villig til at give det at reparere din ødelagte iPhone et forsøg, så er det vigtigt at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i fremgangsmåden. Det er faktisk slet ikke så kompliceret at reparere sin iPhone, som man måske går og tror, når blot man er villig til at indhente lidt forhåndsviden.

Dette kan du meget nemt google dig til, alt efter hvad det er der er ødelagt på din iPhone. Nogle ting vil kræve noget værktøj, men dette er alt sammen noget du skal tage dig tid til at finde ud af, inden du bestiller dine egne iPhone reservedele.

Sammenlign priser
Når det kommer til at købe reservedele til iPhone, så findes der tonsvis af muligheder. Her vil du højst sandsynligt også oplevet prisforskel blandt nogle af de forskellige forhandlere, alt efter hvor du køber dem.

Billige iPhone reservedele kan eksempelvis købes over flere auktions hjemmesider. Dog er dette langt fra anbefalelsesværdigt, idet du ikke kan regne med kvaliteten, og det er virkelig surt med permanente skader på sin iPhone grundet dårlige reservedele.

Der findes flere autoriserede sider, hvor du har mulighed for at finde billige iPhone reservedele, uden at du behøver bekymre dig om kvaliteten, dog kan der stadig være fordele i at sammenligne priserne mellem disse sider, idet du nok alligevel vil kunne se prisforskel trods samme kvalitet.

Invester i det rette værktøj
Hvis din reparation kræver værktøj, så kan det på længere sigt være en god idé at investere i det rigtige. Du kan for få penge købe en skruetrækker der egner sig til at afmontere skærmglas – både for og bagtil, hvis det er flækket.

Skruetrækkeren kan derfor være en god ide, hvis du oplever, at du har succes med reparationen, og tænker at du sagtens kunne gøre det igen.

Du kan derfor med fordel købe lidt forskelligt værktøj ind til netop dette, hvis du mener, at du har flair for det, idet du både vil kunne hjælpe dig selv, venner og familiemedlemmer ud af de værste skader.

Så hvis du kunne være interesseret i, at spare lidt penge på de kommende iPhone reparationer, så bør du bestemt udforske dine evner til selv at reparere iPhones derhjemme.


Henter...