Øllebrød
SPONSORERET indhold

Opskrift: Nem og lækker øllebrød

Øllebrød er en familiefavorit og en god start på rigtig mad for baby. Se den nemme opskrift her.

Af: Vores Børn Foto: Jesper Glyrskov
20. sep. 2010 | Børn | Vores Børn

Det behøver ikke være svært, at lave hjemmelavet mad til baby. Øllebrød er en klassiker og nemt og hurtigt at lave til den lille. 

Ingredienser til øllebrød

  • 2 dl vand eller modermælkserstatning
  • 2 skiver rugbrød uden kerner
  • Fløde
  • Evt lidt rørsukker eller almindelig sukker

Sådan laver du øllebrød

  1. Rugbrødet smuldres i gryden.
  2. Væsken hældes ved.
  3. Grøden koges igennem i 2 min.
  4. Grød presses derefter gennem en sigte.
  5. Smages evt til med rørsukker eller alm sukker.
  6. Servér med en lille smule letpisket fløde.

Fra 6 måneder

LÆS OGSÅ: Opskrift på lækker chiagrød

LÆS OGSÅ: Opskrift: Brusebadsboller - verdens nemmeste koldhævede boller

LÆS OGSÅ: God start på dagen: Lav din egen mysli