Hold familie i Danmark på Dayz Landal Greenparks feriecentre
Foto: PR | Ferie i Danmark kan noget helt særligt.

Hold familie i Danmark på Dayz Landal Greenparks feriecentre

Sommerferie for HELE familien på den nemme måde

Sponsoreret: Sommerferier er skønne, men kan også være noget af en prøvelse - specielt hvis man skal rejse langt og skal have styr på både bagage, børn og et helt fremmed land. Så hvorfor ikke holde ferie i Danmark?

Sponseret indhold Af Annonce 08.jun.2017 Børn

Den ultimative sommerferie med børn

Mange tænker automatisk på at rejse udenlands, når der står ferie i kalenderen – men Danmark kan noget, som ingen andre lande kan. På Dayz by Landal GreenParks’ 5 feriecentre kan man holde den ultimative sommerferie med børn.

Med fem feriecentre fordelt i Jylland kan man opleve toppen af Danmark i Nordjylland, Midtjyllands smukke bakker, østkysten på Djursland eller de brede sandstrande ved Vesterhavet. Og så følger de danske, lune solskinsdage og lange lyse nætter selvfølgelig også med – foruden at transporttiden er kort.

Grunden til at mange vælger at holde sommerferien udenlands, er oftest på grund af bekymring for, om det danske sommervejr holder. Men på Dayz by Landal GreenParks’ feriecentrene er der aktiviteter for både små og store, uanset hvordan vejret arter sig.
Alt efter hvilket feriecenter man vælger, kan man vælge mellem minigolf, legeplads, fodboldbaner og meget mere udenfor – og indendørs kan man blandt andet finde tropisk badeland, sportshal, bowlingbaner, legeland og wellness, ligesom flere af feriecentrene arrangerer underholdning for børnene, hvor de bl.a. kan opleve et stort trylleshow med tryllekunstneren Jesper Grønkjær.

 

Bliv klogere på Jylland

Jylland har mange spændende attraktioner og seværdigheder at byde på, og alle feriecentre er placeret centralt i forhold til at tage på ture i området, og opleve nye sider af Danmark og Jylland.

I nærheden af de fleste centre findes forlystelsesparker, som eksempelvis Legoland og Djurs Sommerland – men alt efter hvilket center I vælger, så er der også strande, spændende natur og zoologiske haver indenfor én times kørsel.

 

Tag HELE familien med på sommerferie

Hos Dayz by Landal GreenParks er der plads til hele familien, og alle er velkomne – også de firbenede. For der er gode muligheder for at gå ture med hunden i skønne naturomgivelser og masser af plads i de hyggelige ferieboliger, hvor hele familien kan føle sig hjemme og slappe af efter dagens udflugter og aktiviteter.

Det koster blot et mindre rengøringstillæg på 350 kr. at have hund med.

Læs mere om sommerferie på Dayz by Landal GreenParks her.


Henter...