Vores Børn

Video

Video: Cheerleader i ministørrelse

Toårige Emerson er allerede en ferm gymnast og cheerleader – se hende udfolde sig på stranden med sin far. Det er svært at holde beundringen tilbage.

Af Mette Simensen, Voresbørn.dk, august 2014 27.aug.2014 Børn

Det kan godt være, at strandvejret er slut for i år, men det er ikke for sent til en stranddans. Vi kan i hvert fald se andre danse og springe, hvis vinden er lidt for hård og temperaturerne en anelse køligere.

Lille Emerson Decker på to år er uden tvivl et kig værd. Hun har præget de sociale medier hele sommeren med sine gymnastik- og cheerleading-evner på stranden.

LÆS OGSÅ: Video: The baby workout

Sammen med sin far, Andrew Decker, snurrer hun rundt som en velvoksen gymnast, der aldrig har lavet andet end at slå saltomotaler og flik-flak. Årsagen til Emersons særlige evner ud i cheerleading skyldes hendes træner, farmand Andrew, der har trænet småt stunts med Emerson, siden hun var få måneder gammel. Det fortæller han til Fox News, der har haft far og datter i programmet Fox & Friends.

Se videoen herunder:

Hvis du vil se flere af Emersons stunts og cheerleading-rutiner, kan du følge hende på Instagram på little_flyer_1 – her finder du både videoer og søde fotos af den lille dansetrold.

Imens du venter på sommer, skulle du måske øve lidt gymnastik med dine unger? Der er mindst ni måneder til strandvejret returnerer, så I har god tid til at lure Emersons tricks af.

LÆS OGSÅ: Video: Basketstjerne på 15 måneder

LÆS OGSÅ: Video: Lille lækker DJ fyrer den af

dupa

Henter...