And i forskellige opskrifter – juleand, andebryst, andelår

And er delikat spise, som blandt andet forbindes med mortensaften og dansk jul. And er utrolig lækkert fjerkræ, som kan laves på mange måder. Det kunne være andesteg, andelår eller andebryst. Hvor andesteg og andelår tit forbindes med julen, hører andebryst typisk til de asiatiske retter som wok, nudler og salater. 

Mad

Langtidsstegt and

Skøn juleand - her serverer vi langtidsstegt and, der både er blevet brun og sprød.

mere om and
Henter...

Opskrift på juleand, andebryst og andelår i alverdens former

Vi har samlet alle de opskrifter, hvor and indgår, så du kan vælge, hvilken form for and, du har lyst til at lave. Hvis du skal have hele familien eller en gruppe venner på besøg, anbefaler vi en hel and. Er I lidt færre, er det måske bedre at nøjes med at lave andelår.

Eller måske er du mest til et lækkert andebryst, hvor du slipper for ben, men bare får et godt stykke mørt kød? Hvad enten du er mest til nordisk, asiatisk, fransk eller din mormors mad, så har vi en opskrift på den perfekte and til dig. Og hvis du vil klare hele menuen til mortensaften eller juleaften i ét hug, kan vi også klare det.