Boligindretning - inspiration og ideer

20. juli 2017 Livsstil

Før & efter: Nyt bad med personlighed

Se, hvordan et lidt kedeligt badeværelse kan blive til et hyggeligt og lækkert velværerum ved hjælp af få effektfulde virkemidler – uden at det behøver koste en formue.

Indret din bolig lækkert! Mangler du nye ideer og inspiration til din boligindretning? Er du i tvivl om, hvilke trends, møbler og farver til boligen der hitter? I vores boligunivers på alt.dk finder du et stort udvalg af guides til interiør og indretning af dit hjem.

 

18. juli 2017 Livsstil

Grønne gemmesteder til små spirer

Se to børnefamiliers bud på den ultimative udendørs hyggekrog, og få ideer til at bygge en bønnetipi, et solsikkehus eller bare en hemmelig hule under træerne fyldt med tæpper og puder.

mere om Boligindretning
Henter...

Få tips til smuk indretning og lækkert design

Find blandt andet tips til at indrette i en nordisk, minimalistisk stil og inspiration til, hvordan du giver soveværelset nyt liv. Du kan også finde guides til smukke lamper eller ideer til, hvordan du indretter et lækkert og luftigt badeværelse

Find det rigtige køkken eller badeværelse til din stil

Vi giver dig også en stor guide til forskellige sofaer, der pynter i stuen, tips til børneværelset samt inspiration til, hvilket skab du skal vælge. 

Leder du efter et stilfuldt køkken eller badeværelse, kan du også få masser af tips til, hvilket du skal vælge. Du kan også få et smugkig i modellen Cecilie Haugaard og musiker-kæresten Christophers lækre, stilrene hjem.

Er du typen, der ønsker at sætte dit eget personlige præg på indretningen, finder du også inspiration til DIY projekter, så du kan skabe din helt egen kreative stil.