læs alt om:

fastelavnsboller

mere om fastelavnsboller

I gamle dage spiste man fastelavnsboller i dagene op til fasten, som varede 40 dage – i dag spiser vi dem til fastelavn og andre festlige lejligheder, hvor der skal lækkert bagværk på bordet.

Efter at have slået katten af tønden skulle der nok være plads til sådan et par stykker i maven.

Fastelavnsboller kan bages af enten gærdej eller wienerbrødsdej – bollerne flækkes og fyldes med alskens fyld.

Du kan f.eks. fylde fastelavnsbollerne med creme, syltetøj, frugtkompot, æblemos, eller flødeskum. Kun fantasien sætter grænsen for, hvilket fyld du kan komme i fastelavnsbollerne.

Her på siden finder du alle vores bedste opskrifter på fastelavnsboller – du finder også opskriften på svenske semlor, strutter, mini-chokoladeboller og sågar en fastelavnsstang. Velbekomme!

Find opskrifter fra både Hendes Verden, Hjemmet, Boligliv, Fit Living, ALT for damerne og Eurowoman her på alt.dk.