Kanelsnegle - det bedste bagværk

Kanelsnegle er noget af det bedste bagværk, der findes. En kanelsnegl består af en gærdej – gerne med masser af kardemomme i - der rulles om et snasket fyld lavet af smør, sukker/ brun farin og ikke mindst kanel. Find masser af opskrifter her på siden. 

mere om kanelsnegle

Kanelsnegle med masser af lækkert fyld

Når du har rullet dejen sammen med fyldet til sneglene skærer du rullen i skiver. Vil du have en lidt ’højere’ snegl med mere fyld i, så skal du skære dejen i lidt bredere ud og bage dine snegle i en muffinsform. Kan du bedst lide de mere flade og sprøde snegle, skal du skære rullen med snegledej i mindre/smallere skiver, og bage dem på en bageplade. Det lyder måske lidt besværligt, men det er faktisk ret nemt, selv at lave sine egne hjemmebagte kanelsnegle.

Her på siden finder du vores bedste opskrifter på kanelsnegle med masser af forskellige bud på lækkert fyld. Prøv f.eks. svenske snegle med kanel og kardemomme, marcipan-nøddesnegle, sprøde birkessnegle, julesnegle med tranebær og appelsin og selvfølgelig de helt klassiske kanelsnegle.