'
læs alt om:

konfekt

mere om konfekt
Henter...

Julekræs og konfekt til enhver smag
Konfekt er juleslik lavet af de lækreste søde sager, du kan komme i tanken om. Nougat, marcipan, mandler, kokos, kaffe, chokolade, skumfiduser, karamel og andre julelækkerier. Mulighederne er uendelige, når det kommer til hjemmelavet julekonfekt. Du kan for eksempel trille dine havregrynskugler i kokos, lave hjemmelavede mozartkugler med nougat og marcipan eller overhælde cornflakestoppe med chokolade. Voila: slik til den søde tand.
Konfekt er definitionen af klassisk julehygge, og alle kan være med, når der skal laves julekonfekt. Marcipan, nougat, nødder og chokolade er de helt klassiske ingredienser, men næsten alt, der er sødt og lækkert, kan bruges. Det gælder også tørret frugt og andre ting, der er mere til den sunde side. Konfekt behøver ikke være usundt.
Opskrifter på julekonfekt med marcipan, nougat, appelsin osv.
Find blandt andet en opskrift på lakrids- og flødekarameller, pistaciekugler og skumfiduser med karamel og chokolade eller Mette Blomsterbergs populære opskrifter på nougatkræs og julekarameller. Hvis du er mere til sund konfekt, kan du lave havregrynskugler med dadler eller sprøde æblechips med kanel. Vi har en opskrift på konfekt til alle anledninger - sund og usund.