Rødkål - lækre opskrifter på hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål er en elsket spise, der passer godt til både julemaden og dagen derpå som topping på en leverpostejsmad. Mange køber rødkålen færdig på glas, men det er stor synd og skam, da den hjemmelavede rødkål oftest smager meget bedre end den rødkål, du kan købe færdigt.

Og så er det slet ikke så svært at lave rødkålen selv – her får du vores opskrifter på lækker hjemmelavet rødkål. 

mere om rødkål

Opskrifterne kan varieres i det uendelige

– prøv f.eks. at tilsætte kanel, balsamico eller nelliker, når du koger rødkålen eller server den varme rødkål med et drys valnødder eller abrikoser på toppen. Prøv også vores mange lækre opskrifter på rødkålssalat – dem finder du her.

Til et rigtigt julemåltid med and og flæskesteg hører sig naturligvis rødkål til! Mange tyer til supermarkedets færdige version på glas, men du kan sagtens lave den selv - og hjemmelavet rødkål smager bare bedre end købeversionen.

Færdig med hjemmelavet rødkål? Så prøv også en god hjemmelavet glögg - få opskriften her! Vi har samlet nogle af vores lækre opskrifter på hjemmelavet rødkål. Der er den klassiske version, som vi kender fra julebordet, men du kan også kaste dig ud i rødkål med appelsiner, med krydderier eller med kirsebær.