Runas madblog: opskrifter fra Hjemmet

27. december 2016 Mad

Mini-kransekager

Lad hver gæst få sin egen lille kransekage nytårsaften. Kagerne er pyntet med en festlig guldkugle lavet af marcipan, der er vendt i spiseligt guldstøv. Rigtig godt nytår!

Runa Pihlmann, madredaktør 

Runas madblog har eksisteret siden 2011. Her er, hvad hun selv har at sige om sin passion for madlavning: Jeg elsker at kokkerere hurtig og lækker hverdagsmad og at eksperimentere med kager, brød, boller og snacks – helst hver dag!

Jeg tror på, at det kan betale sig at lave tingene fra bunden – både pga. økonomi, sundhed og selvfølgelig smag.

12. december 2016 Mad

Koldhævede luciaboller

Det er ikke kun svenskerne, der skal mæske sig i de fine ”lussekatte” til Lucia. Markér årets Luciadag med disse safrangule boller, og sno eller form dem i fine faconer.

mere om Runas madblog
Henter...

Runa fortæller:

Med to friske drenge på 1 og 5 år ved jeg alt om, at tiden ved komfuret og røreskålen er knap. Men det behøver selvfølgelig ikke at gå ud over smagen. En simpel ret med pasta og tomatsovs kan blive et sandt festmåltid, hvis blot kvaliteten er i top og sovsen smagt ordentligt til.

Spørger du min mand, bager jeg alt for mange kager, og han giver mig skylden for sin bløde mave. Men jeg elsker simpelthen at finde frem til den helt geniale tærtebund, den perfekte chokolademousse eller den syrligtsøde hindbærcreme − og jagten stopper aldrig!

Nogle gange ryger eksperimenterne i skraldespanden (med højlydte udbrud til følge!), andre gange bliver resultatet så godt, at jeg er nødt til at spise et stykke af den nybagte kage til både natmad og morgenmad.

Jeg håber, at mine opskrifter giver dig lyst til at komme i gang i køkkenet!