Broder et sødt kattebillede fra Hendes Verden
Foto: Jacqueline Fluri
Hendes Verden

Broder et sødt kattebillede fra Hendes Verden

Broder et sødt kattebillede

Du behøver ikke at være hverken den store brodøse eller syerske for, at lave det søde kattebilledet. Filtapplikationerne gør det nemt og stingene kan du selv vælge.

Af Lis Paludan 06.mar.2012 Håndarbejde

**
KATTEBILLEDE
Mål: Broderi 14 x 17 cm.
Materialer: Hobbyfilt i hvid, grøn, turkis og pink • Tekstillim • DMC Mouline broderigarn i hvid, grå, sort, grøn, rosa, orange og pink • Hvid ramme med indermål på ca. 15 x 18 cm • Gennemsigtigt papir • Kalkérpapir.

Vejledning: Tegn delene over på gennemsigtigt papir efter diagrammet. Kalkér omrids af figuren op. Beregn ekstra grøn filt til bakken, der går under katten. Klip ud og lim delene på bagfgrundsfilten med filtlim. Tegn konturer til øjne, næse, mund, ben og prikker til blomstermidterne op. Udfør broderiet, sy knaphulssting med 2 deltråde i nålen om katten med hvidt, om grøn bakke med grønt og om halsbåndet med orange.

Sy øjenomgivelser og mund med 2 deltråde i nålen med kontursting i sort og sy øjne med fladsyning, også i sort. Sy næse med fladsyning omgivet af lige sting i en trekant. Sy omrids af ben med kontursting og kløer med små sting og 3 deltråde i nålen med gråt. Sy blomster på den grønne bakke med 3 deltråde i nålen og mille-fleur-sting i pink. Sy franske knuder med orange og hel tråd i nålen, i midten af blomsterne.

Pres arb forsigtigt fra vrangen og montér i ønsket ramme.

Se skabelonen til kattebilledet her


Henter...