Klip selv: Smukke hvide hjerter fra Hendes Verden
Foto: Jacqueline Fluri
Hendes Verden

Klip selv: Smukke hvide hjerter fra Hendes Verden

Klip selv: Smukke hvide hjerter

Ingen jul uden hjerter og disse er både søde, sjove og lige præcis så anderledes, som du vil have dem. Det er nemlig dig og papiret, der afgør stilen.

Af Mette Voldmester 12.dec.2015 Håndarbejde

HJERTER I HÅNDLAVET PAPIR

 
Du skal bruge: Håndlavet papir fra Creativ Company • Fin papirsaks el. skalpel • Limstift.
Skabelonerne tegnes op på alm. papir og klippes groft ud. Det håndgjorte papir foldes, og skabelonen lægges til den foldede kant og fæstnes med tape. Klip, eller skær gennem alle tre lag. Flet hjerterne, og lim hanke på.

HVIDE HJERTER

 Du skal bruge: Hvide designark: basic og med embossed hjertemønster • Snøreringe: eyelets metalfarver (art. 515203) og eyelet-værktøj (art. 515200) • Hultang • Limstift • Lædersnøre • Klar spraylak. Materialer fra Panduro Hobby.

Foldet hjerte: Overfør et hjerte med og ét hjerte uden limkant til kartonstykket. Klip ud. Fals foldelinjerne på hjertet med limkanter. Slå metalringen i det enkelte hjerte ifølge vejledningen på værktøjspakningen. Klip efterfølgende hulmønster som ønsket langs kanten på det enkelte hjerte. Saml det enkelte hjerte med lim, og lad tørre. Spray nu hjertet/hjerterne med klar lak, skiftevis på den ene og den anden side, gentagne gange, men lad lakken tørre helt op imellem hvert nyt lag lak, der påføres. Fortsæt således, til det enkelte hjerte har den ønskede overflade. Træk til sidst en lædersnøre til hank/ ophæng igennem den enkelte metalring, og luk hver ende med en knude.

Se skabelonen til de smukke hvide hjerter her

Hendes Verden nr. 50/2013

► SE OGSÅ: Lav selv smukke hæklede julehjerter

dupa

Henter...