Mormorhygge og stringente streger fra Hendes Verden
Foto: Lene Nissen
Hendes Verden

Mormorhygge og stringente streger fra Hendes Verden

Mormorhygge og stringente streger

Skab stemning med skønne platter.

Af Lene Nissen 15.sep.2015 Håndarbejde

Mormorhygge og stringente streger

 Lad de gamle platter komme frem i lyset, og skab nye, personlige og inspirerende hjørner i hele huset. Brug platter i alle størrelser og faconer, og nyd synet af noget, der var engang – og som stadig er.

Et sødt hjørne i stuen, hvor platter i forskellige størrelser skaber dynamik på væggen. En er blevet udsmykket med decoupage, en anden er blevet flot indrammet og forsynet med en blød kant. Det er nemt at hænge platter op med små ophæng,

der limes fast, eller med platteophæng af metal, der klipses på.

TIP:

Det er nemt at hænge platter op med små ophæng, der limes fast eller med platteophæng af metal, der klipses på. 


Det blå hjørne
Det enkle loppefad er blevet smukt dekoreret med udklippede figurer fra et stykke tapet. Lim figurerne på fadet og skriv dit yndlingscitat på platten, evt. med ”rub on”-bogstaver.


Platte i centrum
Har du en yndlingsplatte, som fortjener ekstra opmærksomhed, så giv den en ramme. Hæng rammen op først, og placer platten i mid-ten. Har du lyst til at give den et blødere look, kan du sætte et zig-zag-bånd på kanten.


Motiv på motiv
Er du til ”tredimensionel” kunst”, så kan du dekorere platten med et andet motiv end hvad der er på tallerkenen. Gå i gemmerne og find farvet karton og papir og klip dit motiv ud. Dekorer f.eks. med selv-klæbende stjerner, en kageserviet eller hvad du nu har lyst til. Lim en kernelæderstrop bagpå.

Hendes Verden nr. 38/2013

► SE OGSÅ: Lav en voliere til væggen

► SE OGSÅ: Sjove dimseglas

► SE OGSÅ: Hobby: Lav flotte blondenegleHenter...