Smyk dig smuk i fimo: Flot halskæde fra Hendes Verden
Foto: Andreas Mikkel Hansen
Hendes Verden

Smyk dig smuk i fimo: Flot halskæde fra Hendes Verden

Smyk dig smuk i fimo: Flot halskæde

Har du lyst til nye smykker til nytårsaften? Løsningen er her. Køb en plade fimoler og et par smykkedele, og du er færdig, inden du får set dig om.

Af Elisabeth Kruse 23.dec.2014 Håndarbejde

Inden du går i gang
Fimoler er blødt og smidigt ler, som er meget nemt og sjovt at arbejde med. Det kan bruges til figurer, dekorationer, skilte, smykker og meget, meget mere. Leret findes i et hav af farver og kan blandes indbyrdes til endnu flere gennemfarvede og melerede nuancer. Hver pakke er inddelt i felter, der gør det nemt, når du skal blande farverne med hinanden. Det er godt at bruge underlag, gerne af plast eller glas, for at beskytte bordet. Vask hænder og arbejdsbord ofte for at undgå, at de forskellige farver smitter af på hinanden. En kniv, kagerulle og traditionelle lerredskaber er godt at have ved hånden. Med udstiks- og silikoneforme får du nogle fine figurer.

Tril dine perler
Brug fimoler i hvid og lyserød, samt fimo med glimmereffekt. Moduler perlerne i 3 forskellige størrelser. Lav et hul tværs gennem perlen med en rund tandstikker. Træk de hærdede perler på en kæde, og saml enderne i et kugleled.

TIP
BRUG DE SMARTE KUGLEKÆDER TIL DINE SMYKKER  DET GØR DEM MEGET NUTIDIGE

Hendes Verden nr. 52/2013Henter...