Årshoroskop Jomfru
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Jomfru

Årshoroskop 2017 for Jomfruen

Se, hvad 2017 har i vente for Jomfruen - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Jomfruen: 24. august-23. september

Jomfruen er kendt for at være tilbageholdende og fleksibel, og i år er det kombineret med en forfriskende gennemslagskraft. Hvis du prøver at krybe langs panelerne, vil det give bagslag, for andre ser tydeligt, hvad du har at bidrage med, så du kan lige så godt melde klart og utvetydigt ud med de meget kreative og originale tanker, du har.

Kærlighed

2017 kan blive starten på et nyt kapitel. Begrænsninger, I har lagt på hinanden i parforholdet, vil blive ophævet, fordi de ikke længere tjener jer, og det kan genoplive følelser, som ellers så ud til at være frosset til i rutiner. Stol på dit eget værd, for du kan møde både uventet gavmildhed og pludselig distance, og så er det godt at vide, at det ikke har med dig personligt at gøre på anden måde, end at det hjælper dig til at hvile mere i dig selv og blive klar over, hvad du ønsker dig. Og du har faktisk i år en styrket selvtillid og en sund sans for dit eget værd. Det gør det nemt at skabe fornyelse – og som single hjælper det dig til at finde en, der både ser dig, som du er, og respekterer dig uden forbehold. Medvind med kærligheden især i februar og april samt fra midten af september til midten af oktober.

Arbejde

Det forgangne år har skabt gode muligheder for vækst og udvikling, men i stedet for at hvile på laurbærrene føler du snarere, at du bør tage nogle flere initiativer, der kan bringe dig hurtigere i mål. Det kan gøre dig rastløs, så du glemmer at fokusere på det, der ligger lige for. Du har faktisk gode chancer for at udvide dit råderum, men gør dig ikke for afhængig af andres støtte, for den kan være uforudsigelig, og tro ikke, at du er nødt til at præstere mere, end du egentlig kan overskue. Du kan nå langt med det, du virkelig føler for, hvis du arbejder støt og roligt fremad uden at miste tålmodigheden. Ekstra handlekraft har du i september-oktober – et godt tidspunkt til at sætte noget nyt i gang.

Økonomi

Du har gode chancer for at øge indtægterne i år, hvis du kan tøjle en tendens til at blive overmodig. Din normalt jordnære indstilling til investeringer kan nemlig indimellem afløses af en trang til at satse unødigt risikabelt, især i februar-marts og omkring 1. oktober. Kan du holde igen her, er der i øvrigt udsigt til et år med økonomisk fremgang. Skal du have et lån, er tiden fra sidst i april til først i juni velegnet.

Årets særlige mulighed

Du er normalt en god lytter, og du er parat til at tilpasse dig – og derfor også i nogen grad vant til at være afholdt af de fleste. Men i år er du mere bramfri og selvsikker end normalt. Du kan indimellem opleve, at du ikke får den forventede støtte. Når man melder klart ud, kan man ikke altid gøre alle tilpas, og hvis du accepterer dette, vil du stå langt stærkere og mere uafhængigt, når året er omme.

dupa

Henter...