Årshoroskop Løve
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Løve

Årshoroskop 2017 for Løven

Se, hvad 2017 har i vente for Løven - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Løven: 24. juli-23. august

Udveksling og kommunikation fylder meget i år, og du vil sikkert få lyst til at bruge tid på studier eller efteruddannelse. Også rejseaktiviteten kan blive større end normalt, for du har appetit på at udforske nye områder, både i det indre og i det ydre. Tiden frem til september-oktober kan blive ganske højtflyvende, og så er det vigtigt, at du i efteråret dyrker de særlige muligheder for at pleje de nære relationer. Det vil styrke dit fundament, så du kan bruge, hvad du har lært, til at skabe varig fremgang.

Kærlighed

Gå efter det, der virkelig interesserer dig, og opsøg mennesker, som deler dine interesser. Her vil du finde forståelse – og som single have de bedste chancer for at møde kærligheden og få et inspirerende forhold, som kan holde i længden. I parforholdet kan I få meget ud af at gå sammen med andre om et fælles projekt. Sæt ord på jeres drømme – I vil opdage, at I har meget at være sammen om, og undgå at bure jer inde. Opsøg sammen de steder og mennesker, som kan nære og inspirere jer. Et tidligere forhold har nok brug for at blive bearbejdet i første halvdel af april. Medvind med kærligheden især anden halvdel af april, fra sidst i august til sidst i september samt i december.

Arbejde

Du vil være god til at sætte ord på dine mange kreative idéer og formidle dem til andre. På områder, hvor du har solid erfaring, kan du med fordel satse optimistisk, ikke mindst i januar, midten af maj samt i sensommeren. Din vante entusiasme er kombineret med en sund arbejdsdisciplin det meste af året, og det gøder jorden for fremgang. Vær forberedt på, at du kan have brug for at skifte kurs, fordi nye perspektiver og muligheder dukker op. Det gælder især fra sidst i februar til midten af marts samt fra 20. september til 5. oktober – perioder, hvor du også bør undgå diskussioner med myndigheder. Studier og efteruddannelse har gode kår i januar samt i august-september. God arbejdsenergi også fra midt i juli til sidst i august.

Økonomi

Midten af september giver særlig gunstige muligheder for frugtbare investeringer. Men i øvrigt er det dagligdagens detaljer, der er din styrke i år – besparelser hist og her, en chance for et godt køb eller et særligt tilbud, som du har blik for. Det vil alt sammen være med til at styrke økonomien. Skal du have et lån, er anden halvdel af april velegnet.

Årets særlige mulighed

Bevar et åbent sind, for 2017 vil på flere måder udfordre dine vante holdninger. Du har mulighed for at få værdifuld indsigt i områder, som før har været lukket for dig – eller som du ikke tidligere har interesseret dig for. Men holder du stædigt fast på dit, blot for ikke at tabe ansigt, kan det udarte til en hel del skænderier og frugtesløse magtkampe. Vær parat til at se tingene fra nye vinkler og udforske usædvanlige emner, så kan året blive vældig inspirerende, ligesom det vil hjælpe dig til at sætte en yderst frugtbar kurs.

dupa

Henter...