Årshoroskop Vædder
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Vædder

Årshoroskop 2017 for Vædderen

Se, hvad 2017 har i vente for Vædderen - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Med frihedsplaneten Uranus i Vædderens tegn bliver du en aktiv deltager i de forandringer, som 2017 byder på. Du ønsker at gøre dig fri af unødige begrænsninger og oplever et stærkt behov for omstruktureringer, både i samarbejde og i private relationer. Men samtidig har du evnen til at skabe en kreativ balance mellem det gamle og det nye. Du kan arbejde tålmodigt på at gennemføre de nødvendige ændringer, så du bevarer, hvad der stadig er værdifuldt.

Kærlighed

Er der elementer i et parforhold, som gør det mere til en belastning end en berigelse, vil du være god til at få luget ud i dem i år. Som single kan du blive forelsket i en, som er ganske anderledes end hvad du før har været på udkig efter, og som viser sig at være netop den, der kan rumme din spontane og frihedselskende natur. Selvom det handler om store begreber som frihed og ligeværd, kan helt jordnære emner – som hvordan de praktiske opgaver skal fordeles – blive en vigtig faktor. Tager du udfordringerne op, vil du i efteråret kunne nyde frugterne i form af en større fortrolighed og gensidig tillid i parforholdet. Medvind med kærligheden især fra først i februar til først i marts, fra sidst i april til først i juni samt fra midten af oktober til starten af november.

Arbejde

Du har brug for at indvinde nyt land, og du er god til at skabe fornyelse og vækst. På en arbejdsplads, der har brug for disse kvaliteter, vil du være et stort plus. Du går disciplineret til værks og kan præsentere dine idéer på en logisk og gennemarbejdet måde – det gælder især i maj og første halvdel af november, som i særlig grad egner sig til at fremlægge forslag og iværksætte nye tiltag. Generelt vil du være god til at finde nye områder, som passer ind i de eksisterende rammer. Samarbejde kan blive en udfordring i februar-marts samt september – lad dig ikke presse til forhastede beslutninger her. Det er to perioder, hvor du samtidig har masser af god arbejdsenergi og handlekraft, og det kunne friste til at gå enegang, men det er vigtigere, at du er lydhør og parat til at skabe bedre rammer, der gavner alle parter.

Økonomi

Selvom det kan blive et turbulent år, så er økonomien tilsyneladende ikke specielt påvirket af det, den tegner til at holde sig ganske stabil. Fra først i juni til først i juli har du en øget sans for gunstige investeringer, og skal du have et lån, er november særlig velegnet.

Årets særlige mulighed

Du vil nok ofte føle, at du er nødt til at gøre noget, der bryder med de vante rammer. At noget er usædvanligt, bør ikke i sig selv stoppe dig. Det er et år, hvor ting, der før var vigtige, kan miste deres betydning, og det vigtige spørgsmål at stille er: Hvad er det værd for netop dig? Med den tilgang kan forandringens vinde bringe dig i sikker havn og skabe varige forbedringer på stort set alle områder af dit liv.

dupa

Henter...